كنترل پنل             جستجو               پرسشهای متداول            .:: آخرین پست‌های انجمن ::.            لیست اعضا            مدیران سایت             درجات        ورود
فهرست انجمن‌ها -> برنامه‌نويسي تحت وب -> زبان برنامه‌نويسي PHP
پاسخ دادن به این موضوع
گرفتن ایدی سطر دیتابیس حین آپلود فایل
پست تاریخ: دوشنبه 5 اسفند 1398 - 15:11    
majid_comp
شروع فعاليت
شروع فعاليت


پست: 9
عضو شده در: 13 بهمن 1398



امتياز: 83

عنوان: گرفتن ایدی سطر دیتابیس حین آپلود فایل خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی

با سلام
میخوام فایل پیوست بسازم برای اسکریپت وبلاگ

از کد زیر استفاده میکنم تا فایل را آپلود و اطلاعات را به دیتابیس ارسال کنم

مشکی که دارم اینه که میخوام ایدی سطر دیتابیس که فایل پیوست شد را برام بازگشت بده تا بتونم در پست اسکریپت وبلاگ استفاده کنم



کد:

<?php
include 'config.php';
if (isset($_POST['save'])) {
    $filename = $_FILES['myfile']['name'];
    $destination = 'uploads/' . $filename;
    $extension = pathinfo($filename, PATHINFO_EXTENSION);
    $file = $_FILES['myfile']['tmp_name'];
    $size = $_FILES['myfile']['size'];
    if (!in_array($extension, ['zip', 'pdf', 'docx'])) {
        echo "پسوند های مجاز: .zip, .pdf or .docx";
    } elseif ($_FILES['myfile']['size'] > 1000000) {
        echo "File too large!";
    } else {
        if (move_uploaded_file($file, $destination)) {
            $sql = "INSERT INTO files (name, size, downloads) VALUES ('$filename', $size, 0)";
            if (mysqli_query($con, $sql)) {          
                echo "فایل با موفقیت پیوست شد";
                echo "نام فایل '$filename'";
            }
        } else {
            echo "خطا در پیوست فایل";
        }
    }
}



?>
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
  <head>
    <link rel="stylesheet" href="style.css">
    <title>Files Upload and Download</title>
  </head>
  <body>
    <div class="container">
      <div class="row">
        <form action="index.php" method="post" enctype="multipart/form-data" >
          <h3>Upload File</h3>
          <input type="file" name="myfile"> <br>
          <button type="submit" name="save">upload</button>
        </form>
      </div>
    </div>
  </body>
</html>

[ وضعيت كاربر: ]

تشکر کردن از پست  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول 
تشکرها از این پست:


نمایش پستها:                 مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
پاسخ دادن به این موضوع
 

صفحه 1 از 1

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
 Related Topics 

 مباحث   پاسخها   نویسنده   مشاهده شده   آخرین پست 
{topicrow.

L_TOPIC_FOLDER_ALT} از کجا یه هاست خوب بخرم ؟؟؟ 11 Gytyonline 9217 دوشنبه 5 اسفند 1398 - 16:56
majid_comp مشاهده آخرین پست
{topicrow.

L_TOPIC_FOLDER_ALT} پر کردن و سابمیت کردن فرم های دیگر سایت ها در وب سایت خودمان ( از طریق کد) 1 mlotfi7 8671 شنبه 3 اسفند 1398 - 14:33
majid_comp مشاهده آخرین پست
{topicrow.

L_TOPIC_FOLDER_ALT} 206 بخرم؟ یا پراید؟ 3 cheshmesar 2035 چهار‌شنبه 11 مهر 1397 - 22:18
cheshmesar مشاهده آخرین پست
{topicrow.

L_TOPIC_FOLDER_ALT} ماژول‌های غیررایگان تستا 1 Hamid 1753 یکشنبه 13 اسفند 1391 - 14:32
Hamid مشاهده آخرین پست
{topicrow.

L_TOPIC_FOLDER_ALT} از نواقص ظاهری خود نهایت بهره را ببرید! 8 Hamid 33646 یکشنبه 30 تیر 1387 - 12:09
EleRam مشاهده آخرین پست

 information 

 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید


Copyright 2004-2020. All rights reserved.
© by Aftabgardan Cultural Center : Aftab.cc