با سلام خدمت همه آفتابگردانیهای عزیز..
امروز تقریبا تمام روز را مشغول انجام مراحل اخذ کارت ملی هوشمند بودم. گفتم توضیحاتی را بدهم تا شما مثل من معطل نشوید.
اول اینکه در سال ۹۴ تعویض کارت ملی و اخذ کارت ملی هوشمند الزامیست. البته انصافا کارت کوچک و شکیل شده و هماندازه کارتهای پایان خدمت، گواهینامه و...
برای نام نویسی جهت اخذ این کارت باید از این سایت اقدام نمایید:
www.ncr.ir
اگر مجرد هستید اطلاعات خودتان و پدر و مادرتان را به صورت کامل از شما میگیرد و اگر متاهل هستید؛ اطلاعات خودتان، پدر و مادر، همسر و فرزندان را از شما میخواهد. پس بهتر است شناسنامه و یا کارت ملی همه افراد خانواده را کنارتان بگذارید و نامنویسی را انجام دهید.
پس از نامنویسی باید نوبت بگیرید. من دقیقا دو ماه پیش برای امروز نوبت گرفتم. خیلی شلوغ بود و نوبت خالی پیدا نمیشد. نوبتگیری از طریق همین سایت انجام میشود. توجه داشته باشید که اگر در سایت نوبت بگیرید و به آن محل رجوع نکنید جریمه خواهید شد. هنگام رجوع برای اخذ کارت ملی، ارائه کد پیگیری سایت، کدملی و کد پستی الزامیست.
شناسنامه و کارت ملی خودتان را همراه داشته باشید.
حتما صبح زود به محل اخذ کارت ملی بروید. مثلا محلی که من انتخاب کردم چهارراه لشگر بود که ساعت ۷:۳۰ آغاز بکار میکند ولی من ساعت ۹ به آنجا رفتم و دقیقا ۱۸۰ نفر جلوتر از من نوبت گرفته بودند.
همآنجا از شما عکسبرداری میکنند. پس آراسته و بدون آرایش حاضر شوید.
در مرحله بعدی اثر همه انگشتان شما را خواهند گرفت.
۲۸,۲۰۰ تومان بابت عکاسی و اثر انگشت از شما میگیرند.
پس از انجام مراحل قبل به شما میگویند که تحویل هر کارت دو تا سه ماه طول میکشد. پس از طی این مدت دوباره باید جهت دریافت کارت به آن محل رجوع کنید.
توجه داشته باشید که حضور شخص برای دریافت کارت الزامیست. حتی به همسر و فرزند هم کارت تحویل داده نمیشود و هنگام اخذ کارت اثر انگشت شما گرفته میشود و یک رمز برای کارت شما انتخاب میشود.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم. البته میتوانید از سایت
www.ncr.ir اطلاعات تکمیلی را دریافت کنید.