جمعه 22 آذر 1398 |  عضویت / ورود






[ بخش اصلی آموزشها | افزودن آموزش | داری بیشترین امتیاز | دارای بیشترین بیننده | جدیدترین نظرات ]

نرم افزار Helloچگونه نصب می شود؟ چگونه كار می كند؟



این آموزش مربوط است به موضوع آموزش ميكس و مونتاژ که توسط libero در تاریخ: Saturday, 2006 January 21 ارسال شده است.   |   تعداد بازدید: 4389 بار   |   امتیاز متوسط: امتیازی داده نشده است



(بخش دوم)

در ادامه معرفی نرم افزار Hello در این بخش به معرفی نحوه كار نرم افزار Hello می پردازیم.

 در نرم افزار Hello در قسمت منوبار، شش گزینه وجود دارد كه به ترتیب عبارتند از:

 File- View- Friends- Pictures- Tools- Hello

هنگامی كه گزینه File را باز كنید به زیرگزینه های ذیل برمی خورید: Open File (S) For Sharing,Save,Save as...,Save Filmstrip, Print...,Logout,Exit

شرح زیرگزینه ها:

زیرگزینه: Open File(S) For Sharingیكی از قوی ترین موارد و می توان گفت برترین مزیت Hello نسبت به دیگر مسینجرها این گزینه است. در واقع با استفاده از این زیرگزینه می توانیم تصاویری را كه در رایانه خود داریم با شخصی كه در حال صحبت با او هستیم به اشتراك بگذاریم. جالب این است كه Hello محدودیتی در ارسال تعداد تصویر ندارد و عجیب آن كه Hello با كمك پیكاسا، تصاویر را با كیفیت مطلوب ارسال می كند و در كمتر از یك دقیقه می توان بیش از پانصد تصویر و عكس را ارسال كرد و به اشتراك گذارد.از دیگر مزیت های این قسمت آن است كه به تعداد افرادی كه در حال گفت وگو با آنها هستیم می توانیم تصاویر مختلفی ارسال كنیم؛ بدین معنا كه مثلاً شخص اولی نتواند متوجه شود كه برای شخص دوم چه تصاویری را به اشتراك گذاشته ایم و بالعكس.

زیرگزینه: Saveهمان گونه كه از نام آن مشخص است این زیرگزینه جهت ذخیره كردن تصاویر به اشتراك گذاشته شده است.

زیرگزینه:... Save as همان طور كه از نام آن مشخص است این زیرگزینه جهت ذخیره كردن تصاویر به اشتراك گذاشته شده با نام دلخواه است.

زیرگزینه: ... Save Filmstrip همان گونه كه مشاهده می كنید هنگامی كه تصاویر را به اشتراك می گذارید همه تصاویر به صورت نوار فیلم در پایین قسمت چپ صفحه به نمایش درمی آیند. در صورت تمایل می توانید این تصاویر را كه در نوار فیلم هستند یكجا ذخیره كنید.

زیرگزینه: ... Printاین زیرگزینه جهت چاپ نوشته ها و تصاویر است.

 زیرگزینه : Logout این زیرگزینه بدین جهت است تا در پایان كار حتماً از برنامه خارج شوید. دقت كنید در صورت بستن صفحه Hello كاربری شما همچنان در داخل برنامه است و تنها هنگامی كه از این زیرگزینه استفاده كنید كاربری شما از برنامه خارج می شود. اما برنامه همچنان باقی است.

زیرگزینه: Exitاین زیرگزینه علاوه بر این كه كاربری شما را از برنامه خارج می كند بلكه برنامه Hello را نیز از دستور كار خارج می سازد.





ارسال سؤال یا نظر
Tutorials ©