Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47855
|
عنوان: پاسخ به «پارسخوان 1.1 عرضه شد (تاپیک مربوط به نسخه 1.1)» |
|
|
سلام و ممنون از نظرتون.
در مورد ؛ چون اکثر کاربران از این علامت به درستی استفاده نمیکنن، ما نمیتونیم روی اون مانور بدیم. اگر کاربران بدونن، متوجه میشن که این علامت بسیار کمکاربرد هست و نباید هر جایی ازش استفاده بشه.
در مورد صدا، بله، صدای بنده هست اما من اینطوری صحبت نمیکنم! شما اگر با نرم افزارهای مشابه در زبان انگلیسی کار کرده باشید میدونید که این طبیعیه که صدا مثل ربات بشه!
در مورد اینکه صدا در سکوت، در گوشتون تکرار میشه، قبول دارم، چون برای خودم هم تا حدودی این موضوع صحت داره. ای کاش میشد از یه راهی علت علمی یا روانشناسی این موضوع رو بررسی و رفع کرد
البته یک ایده توی ذهنم هست که نمیدونم با اجراش مشکل رفع میشه یا نه.
دلیل اینکه صدای اطرافیان شما خیلی شما را خسته نمیکنه یا در گوشتون تکرار نمیشه اما صدای پارسخوان اینطوره، اینه که صدای اطرافیان شما به دلیل نزدیک و دور شدن دهان اونها به گوش شما و همینطور به دلیل کم و زیاد کردن قدرت صحبتشون، صدا کم و زیاد میشه و تنوع داره.
شما الان وقتی صدای ضبط شده با پارسخوان رو با KMPlayer گوش میکنی، اگر چرخک موس رو هر چند ثانیه یک بار، بالا و پایین ببرید تا صدا کم و زیاد بشه، میبینید که صدا کمتر اذیتتون میکنه!
خودم بعد از کلی تست این ایده اومد توی ذهنم که ما در نسخههای بعد، صدا رو با کمی تغییرات در ولوم ضبط کنیم. یعنی هر چند ثانیه یک بار، مثلاً ولوم رو به 80 درصد تغییر بدیم و دوباره به 100 درصد. یعنی دائماً یک موج سینوسی بین 100 و 80 درصد داشته باشیم. به نظر میرسه اینطوری گوش کاربر کمتر اذیت میشه.
این رو تست خواهم کرد و اگر جواب بده در نسخههای بعدی پیادهسازی میکنم. |
|