maxpal97
سَرور ماست!
عضو شده در: 23 مرداد 1384
امتياز: 8010
|
عنوان: بازتاب گلزنی علی کریمی و مصاحبه ب |
|
|
[img]http://media.goal.com/200511/12009_big.jpg?ver=3[/img]
صحنه ویئویی گل علی کریمی
http://www.clipsport.com/video/countries/germany/karimi_2.mpg
هيچ جوابي براي AFC از نمايشي که کريمي در آليانز آره نا ارائه کرد ، کوبنده تر نبود.بعد از آن انتخاب عجيب و خنده دار و فهرستي که هيچ نام بزرگي براي معرفي مرد سال آسيا در آن ديده نمي شد ، فدراسيون فوتبال کره جنوبي تلاش بسياري کرد تا سران AFC را به غلط بودن تصميمشان آگاه کند اما تاثير نمايش علي کريمي در آليانز آره نا از دهها نامه اعتراض آميز هم بيشتر بود.
کريمي در شب پنجم ليگ قهرمانان اروپا با يک بازي کم نقص ، تاثيري غيرقابل انکار در گلهاي بايرن و يک گل زيبا ، همه راهها را براي خوشبختي راپيد وين بست.
او يکي از ارکان بايرن در پيروزي 4 بر صفر مقابل راپيد بود تا جمعيت حاضر در آليانز يکصدا نام او را به زبان بياورند. اين پيروزي به همراه برد يک بر صفر يوونتوس مقابل بروخه موجب صعود زودهنگام بايرن و يووه به دور دوم ليگ قهرمانان شد.
على کريمى ستاره فوتبال ايران و بايرنمونيخ آلمان بالاخره در ليگ قهرمانان باشگاههاى اروپا بازى کرد و اتفاقاً يک گل زيبا هم به ثمر رساند.
کريمى که خيلىها اعتقاد داشتند در جام باشگاههاى اروپا نمىتواند، موفق باشد بازى خوب و قابل قبولى به نمايش گذاشت تا به قولى دهان مخالفان خود را ببندد. ديروز گفتگويى با بهترين بازيکن آسيا انجام داديم که خواندن آن را به شما پيشنهاد مىکنيم. البته وى پس از بازى مقابل راپيدوين در تمرين حضور داشت و بلافاصله پس از اتمام تمرينش با ما همکلام شد، ولى با اين حال مصاحبه جالبى از آب درآمد.
علىآقا تبريک. خيلى عالى بود.
قربان شما، لطف داريد.
طبق معمول، بازى چطور بود؟
بازى خوبى بود. فکر مىکنم راپيدوين حرفى براى گفتن نداشت و تيم ما واقعاً خوب بازى کرد.
از خودت راضى بودي؟
فکر مىکنم نتوانستم از تمام توانايى خودم استفاده کنم، اما در کل بد نبودم. ضمن اينکه زانويم درد مىکرد و اين درد از زمانى که در تمرينات تيمملى به ايران آمدم با من است.
فکر مىکردى که گل بزني؟
بيشتر از هر چيز سعى مىکردم در خدمت تيم باشم، اما خب موقعيتى نصيبم شد که خدا را شکر آن را تبديل به گل کردم.
البته چون شنيدهام که مردم تا ساعت 3 بامداد بيدار بودند تا بازى مرا تماشا کنند، از همينرو اين گل را تقديم مىکنم به تمام کسانى که براى تماشاى بازى بايرن بيدار بودند و از خواب شيرين خود گذشتند. اين گل تقديم به تمام خوابزدهها...
سردبير کيکر ابتداى فصل اعتقاد داشت که کريمى حتى برف زمستان را هم در آلمان نخواهد ديد اما اين در حالى بود که تو زير بارش برف هم بازى کردى و هم گل زدي. در اين باره چه نظرى داري؟
البته من قبلاً هم به اين سئوال پاسخ دادهام ولى بههرحال نظر سردبير کيکر قابل احترام است و من نيز بايد مقاومت کنم تا موفقترظاهر شوم و بهقولى در زمين فوتبال پاسخ انتقادات را بدهم. ضمن اينکه مجله کيکر بارها اعلام کرده است که در مورد من اشتباه کرده و زود قضاوت کرده است. بههرحال من هم برف و يخ را ديدم و هم تمرين کردم و هم بازي، گرچه زياد به اين آب و هوا عادت ندارم و اذيت مىشوم. در دبى که بودم گرماى شديد عذابم مىداد، در اينجا هم سرما.
گويا پيش از انجام بازي، ماگات اعلام کرده بود که اگر کريمى در 30 دقيقه ابتدايى بازى نظر مرا جلب نکند او را تعويض خواهم کرد. آيا اين موضوع صحت داشت؟
هيچ مربىاى در دنيا وجود ندارد که چنين حرفهاى بچگانهاى بزند. مربى قبل از بازى روحيه بازيکنش را خراب نمىکند. من بعيد مىدانم آقاى ماگات که اتفاقاً يک روانشناس بزرگ هم هست، چنين حرفى را زده باشد. مگر مىشود يک مربى بازيکنش را تهديد کند. اين حرفها را کسانى مىزنند که قصد دارند روحيه بازيکن را خراب کنند.
آيا فکر نمىکنى حق تو را خوردهاند و نامت را از جمع کانديداهاى کسب عنوان بهترين بازيکن آسيا حذف کردهاند؟
قبلاً در اين باره صحبت کردهام اما من مىدانستم که براى دومين بار از ايران بهترين بازيکن را انتخاب نمىکنند، ضمن اينکه سال قبل از من هم مهدى مهدوىکيا بهترين بازيکن شده بود. از همينرو هيچ انتظارى نداشتم. بههرحال هرکس شد،من به او تبريک مىگويم.
لابد خبردار شدهاى که تيمملى ايران قرار است با آرژانتين بازى کند، نظرت در اين باره چيست؟
البته از اين خبرها هميشه زياد بوده است، ولى اميدوارم که اينبار به مرحله عمل برسد. البته خيلى خوشحال مىشويم مقابل آرژانتين که يکى از تيمهاى بزرگ جهان فوتبال است بازى کنم. مطمئناً بازى تدارکاتى بسيار مناسبى خواهد بود اما اميدوارم که حقيقت داشته باشد.
و حرف آخر...؟
اميدوارم اين گل را زياد بزرگ نکنند و توقع مردم هم بالا نرود، چون بايرن به غير از من 24 ستاره ديگر هم دارد که همه تلاش مىکنند تا بهترين باشند و مربى تيم نيز به صلاحديد خودش بازيکنان را انتخاب مىکند. اين در حالى است که تمامى بازيکنان بايرن قابليت بازى در چند پست را هم دارند. ولى با اين حال من تلاشم را مىکنم تا بهترين باشم و در آينده بازىهاى بهترى را به نمايش بگذار |
|