Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
|
عنوان: |
|
|
سلام؛
gtm396,
از وقتی آفتابگردان کمی بر سر زبانها افتاد، دردسر ما شروع شد
بیش از بیست بار طی این یک سال گذشته سایت مورد حمله هکرها قرار گرفته و ما هر بار راهها رو بستیم و اونها از راه جدیدتری وارد شدن. (به خصوص طی یک ماه گذشته بارها حمله ناموفق داشتیم که به دلیل بستن نقاط ضعف بوده)
البته بعد از صحبتی که با یکی از اونها داشتیم (مدیران سایت در جریان جزئیات هستند) متوجه شدیم که نفوذ از طریق سرور صورت میگیره و به ما ربطی نداره.
اما به هر حال، دودش توی چشم ما میره
بله دیشب متوجه شدم که آقای بنیامین یوسفزاده انگار با کمک هکرهای قبلی دوباره شوخیشون گرفته و صفحه اول سایت رو تغییر دادن.
البته کاری کرده بودند که اگر کسی به بخش خاصی از سایت میرفت، خود به خود سایت Deface میشد.
خلاصه، برگرداندن یک فایل که کار شاقی نیست که «ای ول» نیاز داشته باشه.
اگر تونستم راه نفوذ هکر رو ببندم اونقوت مرحبا دارم.
البته از این دوست هکر ممنونم چون تا به حال هر چی از هکرها رسیده برای من بار علمی داشته. هر بار مجبور شدم به دادههای خودم در مورد هک اضافه کنم و راههای نفوذ مختلف رو ببندم که این، برام یک نعمت به حساب میاد و باید از هکرهایی که طی این سالها زحمت کشیدند، تشکر کنم (البته هدف هکرهای کلاهسفید هم همینه و به نظر من هدف مقدسی هست)
در مورد آنتیویروس، بارها بحث کردیم و گفتم که Avast Home Edition رایگان هست و بسیار قدرتمند. نصب کنید و اجازه بدید هر لحظه دیتابیس خودش رو آپدیت کنه، مطمئناً ویروسهایی که سراغ شما میان، از ویروسهای مربوط به من قویتر نیستند و من تا به حال کامپیوترم ویروسی نشده.
موفق باشید |
|