maxpal97
سَرور ماست!
عضو شده در: 23 مرداد 1384
امتياز: 8010
|
عنوان: بازي کامپیوتری حمله به ايران |
|
|
يك شركت آمريكايي يك بازي رايانه اي ساخته است كه براساس 58 ماموريت طراحي شده سربازان آمريكايي به تاسيسات هسته اي ايران حمله مي كنند.
بر اساس بازي طراحي شده توسط شركت كما كه «حمله به ایران» نام گرفته است بازی از آنجا آغاز ميشود كه مذاكرات بینالمللی به شكست ميانجامد و ایران از پذیرفتن قطعنامه آژانس بینالمللی انرژی اتمی سر باز ميزند. سپس نیروهای آمریكا تجاوز به تاسیسات اتمی در نطنز را آغاز ميكنند. نیروهای آمریكایی ابتدا باید در منطقهای كوهستانی نیروهای محافظتكننده از نطنز را از بین ببرند. سپس به داخل تاسیسات نفوذ كنند و با بهدست آوردن مدارك غیرقانونی غنیسازی اورانیوم، دانشمندی را كه در این تاسیسات كار ميكند آزاد كنند.
پس از آن تاسیسات آب سنگین در اراك مورد حمله قرار ميگیرد و به طور كامل ویران میشود. در فیلمنامه این بازی سعی شده ایران یك كشور سركش و تروریست نشان داده شود و هدف این حملات تصرف تاسیسات هستهای ایران و نابودسازی آنها بهطور كامل عنوان شده است.
در سایت سازنده این بازی نوشته شده كه نفوذ به تاسیسات هستهای نطنز آسان نیست و نیروهای آمریكایی باید دقت كنند چرا كه یك لحظه غفلت باعث مرگشان خواهد شد
این بازی را ميتوان یكنفره یا چندنفره به صورت شبكهای بازی كرد. كاربران ميتوانند در هنگام بازی با یكدیگر گفتوگو كنند و در مورد نحوه حمله و تخریب تاسیسات با یكدیگر تبادلنظر كنند.
http://www.kumagames.com
لینک دانلود بازی :: البته اگر به نظر شما ارزش دانلود کردن داشته باشه
تو این بازی به همه گیر داده شده حتی رو سایتش به آقای احمدی نژاد هم گیر دادن ....
باور کنید برای پیدا کردن این خبر من خودم رو خفه کردم و تازه بعد از اون چقدر هم خودم رو خفه کردم بماند . امیدوارم شما اینقدر حرص نخورید . |
|