Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
|
عنوان: پاسخ به «.:: تاپيك جامع آموزش تایپ فارسي ::.» |
|
|
در مورد «نرمافزار» مطمئنم که «نرمافزار» درسته.
چون یک کلمه به حساب میاد.
در کل هر وقت یک کلمه بود اما در دو جزء بهتره اون دو جزء رو با فاصله مجازی بنویسیم.
نرمافزار: software
«آن را» دو کلمه هست که هیچ ربطی به هم ندارن پس جدا نوشته میشن. اگر «آنها» بود، یک کلمه میبود پس با فاصله مجازی نوشته میشد.
کدامیک و کافیست رو من سلیقهای میدونم.
بیشتر تحقیق خواهم کرد، اما فکر میکنم «کدام یک» صحیحتر باشه، اما چون از قدیم مینوشتن «کدامیک» و بعداً گفتن حق ندارید بچسبونید به هم، ما در تایپ نه چسبیده مینویسیم و نه خیلی جدا. پس»» کدامیک
فکر میکنم قاعده اینه که نوشته بشه «کافی است» اما اگر قراره بنویسیم «کافیست» من احساس میکنم «کافیست» بهتر باشه.
باز هم تأکید میکنم که «کافی است» درسته و خونده میشه «کافیست».
(من یه نکته در پرانتز بگم: من گاهی اوقات به دلیل برخی موارد که باید در بحث طراحی سایت و موتورهای جستجو و ... رعایت کنم، مجبورم قواعد رو رعایت نکنم. مثلاً من اکثر اوقات «نرم افزار» رو با فاصله مینویسم. چون اکثر کاربران اینطور جستجو میکنن یا مثلاً شما میبینید که من در یک مقاله، یک کلمه خاص رو، یک بار سر هم نوشتم و یک بار جدا. این به خاطر اینه که اگر کاربران با هر یکی از اون دو نوع جستجو کردن، گوگل اون مقاله رو در نتایج در ردههای بالا بیاره. به هر حال، اینها سیاستهای طراحی وب به حساب میاد. این رو گفتم که یه وقت نگید فلان نکته رو رعایت نکرد یا خودش گفت و عمل نکرد ) |
|