amirhosein
عضو تیم توسعه تستا

عضو شده در: 22 فروردین 1387

امتياز: 1661
|
عنوان: پاسخ به «نامه ارزشمند بیل گیتس به استیو جابز در آخرین روزهای عمرش» |
|
|
من سایت و وبلاگ شما را دیدم و خوشبختانه معلوم است که جزو تنبل ها نیستید. حرفهایی که نوشته اید را هم قبول دارم اما باید با واقعیت کنار آمد. به هر حال در کشور ما کپی رایت وجود ندارد و این امر در کنار یکسری مزیت، مشکلاتی هم دارد. باید برای مشکلات راهی اندیشید.
این راهکارها به ذهن من می رسد: 1- سراغ نرم افزارهایی بروید که پشتیبانی در ان خیلی اهمیت دارد مثل نرم افزارهای مالی. کسی جرات نمی کند کپی کند چون بعد از یکسال وارد کردن اطلاعات اگر مشکلی پیش بیاد و پشتیبانی نباشد به دردسر می افتند. 2- نرم افزارهایی تهیه کنید که مشتری خاص داشته باشد و با فروش تعداد محدودی از آنها دستمزد خوبی بگیرید. 3- نرم افزارهای تحت وب بنویسید که بر روی سرور شما نصب شوند یا برای بروزرسانی و مسایلی از این دست به شما احتیاج داشته باشند. 4- نرم افزارهای کوچک ولی با قیمت ناچیز بنویسید که در مقیاس زیاد دستمزد زیادی عایدتان شود. 5- نرم افزارهای موبایل مثلا برای سیستم عامل اندروئید بنویسید که بازار روشنی حتی در ایران دارند. (سری به سایت بازار بزنید).
برای شما و شرکت تان آرزوی موفقیت دارم.
راستی سایت شما هم اگر اشتباه نکنم با یک CMS راه اندازی شده ولی من در آن کپی رایتی ندیدم!  |
|