كنترل پنل             جستجو               پرسشهای متداول            .:: آخرین پست‌های انجمن ::.            لیست اعضا            مدیران سایت             درجات        ورود
فهرست انجمن‌ها -> انجمن پشتيباني پروژه سيستم برگزاري آزمون آنلاين «تستا»
پاسخ دادن به این موضوع
فونت نامشخص در هنگام ورودی و خروجی جدول داوطلبان
پست تاریخ: جمعه 7 خرداد 1389 - 08:59    
komeil81
شروع فعاليت
شروع فعاليت


پست: 33
عضو شده در: 1 خرداد 1389
محل سکونت: babol


امتياز: 368

عنوان: فونت نامشخص در هنگام ورودی و خروجی جدول داوطلبان خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی

سلام
وقتی از جدول USER خروجی میگیرم .در اکسل فقط فونت های انگلیسی را خوب نشون میده
ولی فونت های فارسی بصورت نامشخصی هستن .
هنگام IMPORT هم ERROR میده.
رشته من عمرانه .خواهش میکنم بصورت گام به گام توضیح بدید.
عکس این نوع فونت را برای شما میذارم
ax font

axe font dar exel
http://www.tehranpic.net/images/hfuqcpz4e353dg6j3g9a.jpg


این مطلب آخرین بار توسط komeil81 در جمعه 7 خرداد 1389 - 09:56 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

[ وضعيت كاربر: ]

تشکر کردن از پست  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول 
تشکرها از این پست:

پست تاریخ: جمعه 7 خرداد 1389 - 09:29    
Gytyonline
مديريت كل انجمن‌ها
مديريت كل انجمن‌ها


پست: 899
عضو شده در: 14 شهریور 1384
محل سکونت: tehran
iran.gif


امتياز: 8184

عنوان: پاسخ به «فونت نامشخص در هنگام ورودی و خروجی جدول داوطلبان» خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email

سلام
لطفا عکس از پستتون حذف کنید و فقط لینک اون رو قرار بدید چون اندازه عکس بسیار زیاد و حجم اون هم زیاد هستش تا سایر دوستان هم بتونن از این پست استفاده کنند
ممنون
منتظر جواب باشید...

[ وضعيت كاربر: ]

تشکر کردن از پست  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول 
تشکرها از این پست:

پست تاریخ: جمعه 7 خرداد 1389 - 13:13    
Gytyonline
مديريت كل انجمن‌ها
مديريت كل انجمن‌ها


پست: 899
عضو شده در: 14 شهریور 1384
محل سکونت: tehran
iran.gif


امتياز: 8184

عنوان: پاسخ به «فونت نامشخص در هنگام ورودی و خروجی جدول داوطلبان» خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email

سلام komeil81,
به احتمال زیاد این مسئله ای که شما بهش اشاره کردید بر میگرده به طریقه برنامه نویسی تستا که موقع وارد کردن اطلاعات به دیتابیس اون ها رو incode و موقع خوندن از دیتابیس اون ها رو decode می کنه چون اگر شما داوطلبی رو با مشخصات فارسی وارد کنید این مشخصات در دیتابیس همون طوری که گفتید با فونتی بهم ریخته و غیر فارسی نمایش داده مشه ولی اگه همین مشخصات رو در بخش " نمایش و ویرایش داوطلبان " در تستا مشاهده کنید می بینید که همگی به فارسی و به خوبی نمایش داده می شود و تنها کاری که برای نمایش فارسی اطلاعات در دیتابیس می شود انجام دهید این هستش ( منظورم کاربر هستش ) که در بخش Collation جدول مورد نظر یا فیلد مورد نظر utf8_persian_ci را انتخاب نمایید که این کار به علت incode و decode شدن اطلاعات تاثیری نداره ، بازم نظر اقا حمید نویسنده تستا رو هم جویا بشید .

[ وضعيت كاربر: ]

تشکر کردن از پست  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول 
تشکرها از این پست:

پست تاریخ: جمعه 7 خرداد 1389 - 22:25    
Hamid
مدیريت كل سایت
مدیريت كل سایت


پست: 5361
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
محل سکونت: -::ساوه::-
iran.gif


امتياز: 46988

عنوان: پاسخ به «فونت نامشخص در هنگام ورودی و خروجی جدول داوطلبان» خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی

سلام؛
کلاً در دیتابیس اطلاعات به این صورت دیده می‌شه و موقع نمایش، چون یونیکد صفحه UTF هست، خودش تبدیل می‌کنه به حالت مناسب.

راحت از یک دیتابیس خروجی بگیرید و جای دوم ایمپورت کنید.
نباید موقع import هشداری داده بشه. اگر داد، هشداری که می‌ده رو اینجا درج کنید.

[ وضعيت كاربر: ]

تشکر کردن از پست  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول 
تشکرها از این پست:

پست تاریخ: دوشنبه 10 خرداد 1389 - 14:03    
komeil81
شروع فعاليت
شروع فعاليت


پست: 33
عضو شده در: 1 خرداد 1389
محل سکونت: babol


امتياز: 368

عنوان: پاسخ به «فونت نامشخص در هنگام ورودی و خروجی جدول داوطلبان» خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی

باز هم خطا میده
http://www1.upic.ir/images/r90z9p5fw2xf8tngl5.jpg
http://www1.upic.ir/images/uc0w6znve8xv7g0gwd4i.jpg
http://www1.upic.ir/images/sornb5qscwefhlpfb12.jpg

[ وضعيت كاربر: ]

تشکر کردن از پست  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول 
تشکرها از این پست:

پست تاریخ: جمعه 16 دی 1390 - 07:30    
LittleGirl
خوب داره پيش مي‌ره
خوب داره پيش مي‌ره


پست: 46
عضو شده در: 21 دی 1388
محل سکونت: iran
blank.gif


امتياز: 432

عنوان: پاسخ به «فونت نامشخص در هنگام ورودی و خروجی جدول داوطلبان» خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی

سلام آقای نیرومند

بازم سوال
ببخشید که اینقدر مزاحم میشم

شما فرمودید که : کلاً در دیتابیس اطلاعات به این صورت دیده می‌شه و موقع نمایش، چون یونیکد صفحه UTF هست، خودش تبدیل می‌کنه به حالت مناسب.


ایا راهی وجود نداره که اطلاعات در دیتابیس هم به صورت فارسی و درست نشون داده بشه؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی های شما

[ وضعيت كاربر: ]

تشکر کردن از پست  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول 
تشکرها از این پست:

پست تاریخ: جمعه 16 دی 1390 - 18:30    
Hamid
مدیريت كل سایت
مدیريت كل سایت


پست: 5361
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
محل سکونت: -::ساوه::-
iran.gif


امتياز: 46988

عنوان: پاسخ به «فونت نامشخص در هنگام ورودی و خروجی جدول داوطلبان» خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی

salehi56,جان،
همه چیز ممکنه، اما برای شما به عنوان مخاطبین ما، تخصص نیاز داره و برای ما به عنوان طراحان، فرصت لازم داره!
اگر یکی از این‌ها باشه مشکل رفع می‌شه.

من یادداشت کردم که در نسخه بعدی یونیکد جداول رو از نوع utf_8 قرار بدیم که داده‌های داخل اون جداول هم خوب دیده بشن.
شما هم می‌تونید این کار رو کنید، به طور خلاصه، باید:
1- در دیتابیس، یکی یکی روی نام جداول کلیک کنید و به بخش Operations برید. اونجا Collation رو روی utf8_persian_ci قرار بدید.
2- در فایل‌های php مثلاً در main.php در جاهایی که اتصال به دیتابیس داشتیم، نوع اتصال به دیتابیس رو روی utf_8 ست کنید.
یعنی باید دنبال این قطعه کد بگردید:
کد:
mysql_connect($dbhost, $dbuname, $dbpass);

بعد از اون، این قطعه کد رو قرار بدید:
کد:
mysql_set_charset('utf8')


حالا دیگه داده‌ها در دیتابیس فارسی هستن و نوع اتصالمون هم با فارسی همخوانی داره.

[ وضعيت كاربر: ]

تشکر کردن از پست  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول 
تشکرها از این پست: LittleGirl (یکشنبه 18 دی 1390 - 06:32)

پست تاریخ: پنج‌شنبه 22 دی 1390 - 22:47    
LittleGirl
خوب داره پيش مي‌ره
خوب داره پيش مي‌ره


پست: 46
عضو شده در: 21 دی 1388
محل سکونت: iran
blank.gif


امتياز: 432

عنوان: پاسخ به «فونت نامشخص در هنگام ورودی و خروجی جدول داوطلبان» خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی

من این کار رو انجام دادم اما فایده نداشت
لطفا یه روش دیگه بفرمایید
مثلا اگر بخوام تستا رو با این حالت مجددا نصب کنم ایا فقط باید فایل index در پوشه نصب دستکاری بشه تا جداول utf بسازه؟

راستی دستور بالای باید استفاده بشه یا این :
کد:

mysql_query('SET CHARACTER_SET utf8;');

[ وضعيت كاربر: ]

تشکر کردن از پست  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول 
تشکرها از این پست:

پست تاریخ: شنبه 24 دی 1390 - 15:44    
Hamid
مدیريت كل سایت
مدیريت كل سایت


پست: 5361
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
محل سکونت: -::ساوه::-
iran.gif


امتياز: 46988

عنوان: پاسخ به «فونت نامشخص در هنگام ورودی و خروجی جدول داوطلبان» خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی

اینکه نمی‌شه دیگه از اینجا قابل توضیح نیست.
توضیح بدید که دقیقاً در دیتابیس چی کار کردید؟
اگر ممکنه یک فیلم یا عکس از روال کار بگیرید و ارسال کنید.

ضمن اینکه نهایتاً اگر هم فارسی بشه شما چه کاری می‌خواهید با اون داده‌ها انجام بدید؟

[ وضعيت كاربر: ]

تشکر کردن از پست  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول 
تشکرها از این پست:

پست تاریخ: شنبه 24 دی 1390 - 16:39    
LittleGirl
خوب داره پيش مي‌ره
خوب داره پيش مي‌ره


پست: 46
عضو شده در: 21 دی 1388
محل سکونت: iran
blank.gif


امتياز: 432

عنوان: پاسخ به «فونت نامشخص در هنگام ورودی و خروجی جدول داوطلبان» خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی

خب درست شد
این دوتا خط رو گذاشتم اونجا که گفته بودید
کد:

mysql_query("SET CHARACTER SET utf8;");
mysql_query("SET SESSION collation_connection = 'utf8_persian_ci'");

ضمنا جداول رو هم از طریق phpmyadmin تبدیل کردم به utf

حالا توی دیتابیس هم اطلاعات فارسی هستند
با تشکر از کمک شما

[ وضعيت كاربر: ]

تشکر کردن از پست  پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول 
تشکرها از این پست:


نمایش پستها:                 مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
پاسخ دادن به این موضوع
 

صفحه 1 از 1

تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
 Related Topics 


 information 

 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید


Copyright 2004-2017. All rights reserved.
© by Aftabgardan Cultural Center : Aftab.cc