mvsoft
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 19 آذر 1389
امتياز: 652
|
عنوان: درگاه پرداخت و نحوه ی کار آنها |
|
|
سلام به همه ی آفتابگردانی های عزیز مخصوصا استاد بزرگ آقای نیرومند، بچه ها مدتهاست برنامه نویسی وب انجام ندادم و حدود 1 ساله دارم اندروید کار میکنم راستش هیچوقت به درگاه پرداخت نیاز نداشتم و اصلا نمیدونم چی به چی هست و کدوم درگاه بهتره یا از واسط استفاده کنم یا نه؟! الان قصد دارم توی یکی از اپلیکیشن های موبایلی که مینویسم از درگاه استفاده کنم و در ازای خرید و انجام تراکنش از طرف کاربر با هر تراکنش یکسری امکانات و اجازه دانلود بهش بدم!
ممنون میشم اگر درباره ی درگاه های پرداخت اطلاعاتی دارین باهام به اشتراک بذارین مثلا از واسط استفاده کنم یا مستقیم به بانک مراجعه کنم و اینکه الگوریتم کلی این درگاه و پرداخت ها به چه صورت هست آخه درکی ازین موضوع ندارم.
ممنون از همه
آپدیت 1: حمید عزیز در این پست http://aftab.cc/article/1114 توضیحات کاملی رو قبلا منتشر کرده ولی من بیشتر روی الگوریتم کار مشکل دارم و هنوز نتونستم خوب تجزیه تحلیلش کنم!
آپدیت 2: با تشکر از دوستان گرچه پاسخ ندادن!!! از صبح مطالعه و مطالعه و بلاخره کاملا متوجه موضوع شدم و حتی از طریق سرویس PayLine.ir یک سیستم خرید تحت نوشتم و از طریق یه اپلیکیشن اندروید خرید رو انجام دادم! مشکلم حل شد ولی الان که فکرشو میکنم اگه درگاه مستقیم و بدون واسط داشته باشم شاید بهتره باشه! کسی اطلاعی داره کدوم بانک درگاهش بهتره و کدوم بانک راحتتر و سریع تر درگاه میده؟ این یه مورد رو دیگه کم لطفی نکنید! ممنون |
|