sima_vafa
همكار آفتابگردان
عضو شده در: 28 خرداد 1392
امتياز: 2271
|
عنوان: بخوانید و فکر کنید! |
|
|
سلام دوستان
من دوست دارم شبا قبل از خواب حداقل یه جمله مفید بخونم که تا وقتی خوابم ببره بهش فکر کنم.
بعضیاشو واقعاً دوست دارم که تو این پست میذارم، امیدوارم شما هم دوست داشته باشید
البته شاید تکراری باشه براتون؛ اما تاثیر این جملات تو تکرارشون هستن
واقعاً که جملات شکسپیر زیبا و حکیمانه ست و تا مغز استخون آدم نفوذ میکنه.
بخونید و فکرکنید!
به دست آور آنچه را که نمیتوانی فراموشش کنی و فراموش کن آنچه را که نمیتوانی بدست آوری.
اگر تمام شب را بخاطر از دست دادن خورشید گربه کنی لذت دیدن ستارهها را از دست خواهی داد.
موفقیت هائی که نصیب بشر شده عمومأ در سایه تحمل و بردباری بودهاست.
همیشه کار کنید و بکوشید تا جامه افتخار و عظمت را بپوشید، همیشه در نظر داشته باشید که افتخارات تازهای به دست آورید زیرا افتخارات گذشته همچون شمشیری است که زنگ زده و از رونق افتاده باشد .
یقینأ رفتار حکیمانه یا وضع جاهلانه همچون بیماری از شخصی به شخص دیگر سرایت میکند، پس لازم است که انسانها مواظب انتخاب معاشران خود باشند.
تردیدهای ما خائنینی هستند که با نصایح خود، ما را از حمله به دشمن باز میدارند، درحالی که تصمیمی راسخ و حملهای به موقع میتواند فتح و پیروزی را نصیب ما سازد.
چراغ کوچکی در شب، تاریکی را میشکافد و به اطراف نور میدهد، کار خوب اگرچه کوچک و ناچیز باشد در نظر من کوچک و ناچیز نیست.
دشمنان بسیاری دارید که نمیدانند چرا دشمن شما هستند ولی همچون سگ های ولگرد هنگامی که رفقایشان بانگ بردارند، آنها نیز پارس میکنند.
سعادتمند کسی است که به مشکلات و مصایب زندگی لبخند زند.
مصائب خود را مانند لباستان با کمال بیاعتنایی تحمل کنید.
شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی هم استناد میکند.
همیشه حرف حق را بدون بیم بیان کن و شیطان را خجل ساز
آدم تبهکار میرود ولی شرش بعد از او میماند.
آیا میدانید که انسان چیست؟ آیا نسب و زیبایی و خوشاندامی و سخنگویی و مردانگی و دانشوری و بزرگمنشی و فضیلت و جوانی و کرم و چیزهای دیگر از این قبیل، نمک و چاشنی یک انسان نیستند؟
از دست دادن امیدی پوچ و آرزویی محال، خود موفقیت و پیشرفت بزرگی است.
اگر در این جهان از دست و زبان مردم در آسایش باشیم، برگ درختان، غرش آبشار و زمزمه جویبار هریک به زبانی دیگر با ما سخن خواهند گفت.
ای فتنه و فساد، تو چه زود در اندیشه مردان نومید رخنه میکنی.
سه ساعت زودتر بهتر از یک دقیقه دیرتر.
برای لذت بردن کافیست اندکی احمق باشی.
برای آن که کار درست بزرگی انجام بدهی، اشتباه کوچک مرتکب شو.
هر آنچه گذشت مقدمه است.
آهسته و عاقلانه! آنان که تند میدوند سکندری میخورند.
یه احمق فکر میکنه عاقله اما یه عاقل میدونه که احمقه.
خوبی زیادی هم بد از آب درمیاد.
شریعتی: «خداوندا چگونه زیستن را تو به من بیاموز، چگونه مردن را خود خواهم آموخت» |
|