mvsoft
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 19 آذر 1389
امتياز: 652
|
عنوان: میخوام در مورد سخت افزار اطلاعات کسب کنم. لطفاً راهنمایی کنید... |
|
|
سلام به همه ی آفتابگردونی های عزیز امیدوارم امروز خوش گذشته باشه و مثل من خسته ی خسته نباشید از درخت کاری! سیزده ای داشتیم ها!
بچه ها من یه 5 ، 6 سالی میشه که کاملا از دنیای سخت افزار دور هستم آخرین چیزی که یادمه سی پی یو های 3 و خورده ای مگاهرتز بود، یادمه کم کم داشت هارد های ساتا جا می افتاد و تازه فلش 4 گیگ همه جا زیاد شده بود! و هرکسی DVD رایتر نداشت رو سیستمش و ... چه دوره ای بود یاد باد آن روزگاران یاد / یاد روز بلد بودن ما هم یاد باید (حافظ بفهمه حفم میکنه)
بچه ها برا اینکه اطلاعات سخت افزاریم بره بالا (در حال حاضر اطلاعاتم زیر صفره)و بتونم به روز بشم از کجا شروع کنم مقاله ای ، آموزشی، ویدئوای، نمیدونم سایتی ، پی دی افی چیزی سراغ ندارین که این بخش منو به روز کنه جدیدا خیلی به اطلاعات سخت افزاری احتیاج دارم باور کنید نمیدونم سی پی یو های PC های موجود چی هستن و برای PC هارد تا چه ضرفیتی توی بازار موجود هست و چه مارکین فکر کنم اون زمان خودم یه هارد 80 مکس استون همچین چیزی داشتم ترو خدا کمک کنید (جان خوتون هرچی بلدین رو کنین نیاز دارم ایشالا خدا عوضتون بده...)
امشب از خودم خجالت کشیدم با این همه اطلاعات سخت افزاری به روزی که دارم اون زمانهای قدیم زمان دایناسور ها خیلی به روز بودم الان مارک سخت افزار ها رو هم از یادم رفته متاسفانه توی این سالها به خودم میگفتم من رشتم نرم افزاره سخت افزار به من چه مربوطه آقا عجب اشتباهی می کردم .... دیگه ازین حرفا نمیزنم کمک کنید
هر چیزی که بلدین برام من جدیده دریغ نکنید :- |
|