Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
|
عنوان: |
|
|
ببين، من منظورم اينه كه شما اگه بخواي براي هر كاري، دنبال پلاگاين و فيلتر و ... باشي، به نظر من ديگه دنبال كارهاي نو نميري...
الان اگر ده دقيقه بنشيني و تبليغاتهاي تلويزيون رو ببيني، متوجه ميشي كه (تقريبا) هيچ كدومشون مثل هم نيستند، ميخوام اين رو بگم كه: فرض كن الان يوليد افكتهاش رو به جاي 100 تا بكنه 1000 تا! حالا به تو ميگن واسه ما يه كليپ با حال بزن!
به نظرت اگه همهش از اين افكتها (با اينكه هزار تا هستند) استفاده كني، هر كي كه يه مقدار تو اين كارا باشه، نميگه: چه كليپ سادهاي! همهش از افكتهاي آماده استفاده كرده؟!
(البته من اينجا رسما اعلام كنم كه منظور من فيلم عروسي نيست! چون واقعا اصلا فيلم عروسي ارزش بحث نداره، همونطور كه همه جا رسمه، سر و ته ميكس يه فيلم عروسي رو با هفت هشت تا افكت رؤيايي و نميدونم Overlay كردن عروس و داماد در يك باغ سرسبز و يا خيلي بهترش، قرار دادن قطعههايي از فيلم در آلبوم سه بعدي هاليوود، به هم مييارن...، من منظورم ميكس رقابتي هست! يعني به اصطلاح، از روي چشم رو هم چشمي و رو كم كني ميكسرهاي ديگه، كار كردن...)
همون افكت افتر افكت كه من آموزشش رو گذاشتم هم اونقدر در كليپهاي مختلف و بيجا استفاده شده كه من ترجيه ميدم از اون هم استفاده نكنم!
باز هم ميگم كه نميشه بدون افكتهاي موجود كاري رو پيش برد! اما دنبال اضافهتر كردن اونها هم خيلي جالب به نظر نميرسه، بلكه بايد با تركيب حالات مختلف، بهترين ميكس رو انجام داد...
البته، الان كه فكر ميكنم، ميبينم شايد من يه جورايي تو ذهنم اينه كه:
بايد از نرمافزارهاي مختلف بهره برد تا بهترين ميكس رو داشت، نه از افكتهاي مختلف و تكراري!
يعني شايد من كليپهايي مثل كليپهاي تبليغاتي شبكه چهار رو ميبينم و ميگم از هيچ افكتي استفاده نكرده، اما بهترينه! در حالي كه به جاي افكت، از نرمافزارهاي قدرتمندي مثل 3D Max (يا سادهترش Cool 3D) و Video Paint و... استفاده كرده!
به هر حال، ميخوام استفاده از افكتهاي آماده و تكراري رو رد كنم
يه چيز ديگه اينكه من نظر خودم رو گفتم، و مطمئن هم هستم كه مخالفان زيادي داره! (شايد هم خودم مخالف نظر خودم باشم!)
پس، اصلا احساس نكنيد كه به كسي يا به كاربراي نرمافزاري توهين ميكنم! آخه احساس كردم از نظر قبليم يه مقدار ناراحت شديد
نقل قول: |
که شما با اسم ترنزیشن 3 بعدی مسخره ازش یاد کردین .
|
مخلص همه ميكسرها،
حميد |
|