gtm396
داره كولاك ميكنه!
عضو شده در: 15 آذر 1387
امتياز: 4613
|
عنوان: پروژه های آموزشی من در وب |
|
|
ایده ها و ابتکارات زیادی به ذهنم میرسد و اساتید و دوستان نیز به آن اذعان دارند ولی بدلیل نبود دانش کافی در آن زمینه موفق به انجام آن نمیشوم
مثلا پروژه آموزش از طریق موبایل با فرمت جاوا برای آموزش دروس ریاضی یا زبان یا ...،مدت زیادی است که ذهن مرا مشغول کرده است.با توجه به اینکه در زمینه ساختار داخلی فایلهای جاوا اطلاعات اندکی دارم موفقیت نسبی در این زمینه بدست نیاورده ام. ولی اینگونه در نظر دارم که یک عکس ابتدا بصورت لوگو یا معرفی برنامه را لود میکند سپس منوی درسی با n درس مشاهده میشود که هر درس شامل یک عکس طویل و یک فایل صوتی است که میتوان از طریق گزینه های قابل بیان در گوشی پخش آنرا متوقف کرد یا ادامه داد. نمونه یک صفحه ای آنرا برای آموزش فصل اول آنالیز 1 در وبلاگم قرار داده ام.(اگر کسی در این مورد اطلاعاتی داره کمک کنه)
ابتکار دیگر در زمینه ارائه آموزشهای مبحثی با فرمت فلش است.این آموزشها با توجه به کمبود منابع فارسی رایگان در اینترنت به منظور تصاحب صفحه اول گوگل انجام شد و به سرعت توسط سایر وبلاگها و سایتها پخش شد!طوریکه در جستجوی اون مبحث صفحه اول گوگل مربوط به وبلاگ من یا سایت آفتابگردان است.و این خود موفقیتی برای من است که نتایج جستجوی آموزشها به وبلاگ من ختم میشه.
در ضمن دوستان زیادی از گوشه گوشه ایران با بنده تماس میگیرند و راهنمایی میخواهند.چه در زمینه اون مبحث و چه در زمینه نحوه یادگیری دروس ریاضی و چه در زمینه تدریس.
همانطور که به آقا حمید گفته بودم هدفم از انتشار آموزشها هم همین بود(شهرت در وب و نشان دادن توانایی ها) که تا حدودی به آن دست یافته ام
در آینده ابتکارات و پروژه های دیگری از من شاهد خواهید بود.
در ضمن از دوستان دیگه هم میخوام ابتکاراتشون رو بیان کنن.لزومی نداره کار بزرگی انجام بدهند گفتم که" ابتکار شاید کار کوچکی باشد که نتیجه بزرگی دارد."
از دوستان میخوام دست بکار بشن و بنویسن!
آقا حمید بفرما،niloofar_ofy بفرما، دوستان بفرمایید! |
|