Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47855
|
عنوان: مهم: چند توصيه دوستانه... |
|
|
سلام؛
راستش يه مدته كه يه چيزي رو ميخوام بگم كه يه كم آزارم ميده:
ببينيد دوستان،
در اينكه اينترنت براي بسياري از افراد موجب موفقيت بوده و هست، هيچ شكي نيست!
از جمله خود من!
باور كنيد، نقشي كه اينترنت در موفقيتهاي نسبي من داشته، هيچ چيز و هيچ كسي نداشته، يادم هست كه به اين خاطر به دنياي اينترنت وارد شدم كه اگه كسي ازم درباره طراحي سايت سئوال كرد، نگم هيچي نميدونم!
يعني شروع كارم، با آپلود سايت ساده و (الان كه نگاه ميكنم،) خندهداري بود كه خودم از روي تفريح طراحي كرده بودم و بعدها به نظر خودم پيشرفتهاي خوبي در اين زمينه داشتم...
اينها رو گفتم كه بگم:
احساس ميكنم تعدادي از دوستاني كه در اين سايت سعادت دوستي باهاشون رو داريم، يه كم بيهدف "وبگردي" ميكنند!
و شايد چندين ساعت در روز بيشتر از اونهايي آنلاين باشن كه دنبال يه هدف خاص در اينترنت هستند.
چيزي كه همه، اون رو ميدونيم، اينه كه چت و اينترنت و دوستيهاي اينترنتي، بسيار بسيار وسوسه انگيزند، يعني كسي كه خيلي وارد اين مباحث ميشه، گاهي دعا ميكنه اي كاش اينترنت ADSL ، اون هم رايگانش رو داشتم و 24 ساعت شبانه روز رو آنلاين بودم!
من احساس ميكنم مباحثي كه در انجمنها مطرح ميشه، بعضيهاشون از اين نوعند، يعني وسوسهانگيزند.
يعني تعدادي از دوستان، مدام پيگير يك تاپيك هستند و هر چند ساعت يك بار آنلاين ميشن كه ببينند تاپيك مورد نظرشون آپديت شده يا نه و اين ميشه كه كم كم اون اصطلاح "معتاد اينترنتي" كه من اصلا ازش خوشم نميياد رو ميذارن روي اون شخص!
خواستم ازتون خواهش كنم وقتتون كه از طلا هم بيشتر ارزش داره رو هدر نديد و به محض اينكه احساس ميكنيد داريد از اينترنت در جهت عكس (يعني پسرفت به جاي پيشرفت) استفاده ميكنيد، سعي در بازنگري در خودتون كنيد و حتي اگر نياز جدي به حضور در اينترنت نداريد و مزاحم كار روزانه شماست، كم كم مدت حضورتون رو كاهش بديد (من نميگم با اينترنت خداحافظي كنيد، چون در حد كم و مفيدش، و در حدي كه حد اقل از اخبار روز با خبر بشيد، نيازه)
هدف اصليمون در انجمنهاي آفتابگردان، اينه كه به مشكلات و سئوالات اعضا رسيدگي كنيم و دانستههامون رو در اختيار هم بذاريم و در كنار اينها مباحثي عمومي و جذاب هم داشته باشيم، پس هدفمون اين نيست كه اعضا رو به قول معروف اغفال كنيم كه صبح تا شب توي انجمنها آنلاين باشن و ما هم براي رسيدن به هدفمون تاپيكهاي "وسوسهانگيز" در انجمنها ارسال كنيم...
اين رو به اين خاطر گفتم كه:
تعدادي از دوستان، فكر ميكنن سايتي كه هر روز تاپيك جديد نداشته باشه و نميدونم انجمنهاش آپديت نشه، به درد بخور نيست!
و جالب اينجاست كه اونها بيشتر از من مدير، به اصطلاح، دلشون به حال سايت ميسوزه!
در حالي كه من، به شخصه اصلا چنين هدفي رو دنبال نميكنم و بيشتر هدفم اينه كه به محض اينكه دوستي سئوالي پرسيد، كمكش كنم و به سئوالش پاسخ بدم...
پس،
خواهش ميكنم طوري عمل نكنيد كه اگه يه زماني متوجه شديد كه وقت از دستتون رفته، بگيد اگه آفتابگردان نبود، من ميشستم چهار تا كتاب مفيد ميخوندم، يا ميرفتم يه كلاس ورزشي، يا يه جا مشغول كار ميشدم يا درسم رو ميندم، به جاي اينكه دائما و بيجهت آنلاين باشم!
من، با اينكه از همه شما كارم در اين سايت بيشتره، اما خيلي كمتر از بعضي از شماها آنلاين هستم، در حالي كه در كنار اين سايت، در سايتهاي مختلف ديگه فعاليت ميكنم و از اطلاعات و خبرهاي اونها استفاده ميكنم...
در كنار اينها، هم كار اداريم رو انجام ميدم و هم پروژههاي برنامهنويسيم رو انجام ميدم و هم براي مؤسسههاي مختلف طرح ميزنم و هم تفريحم رو ميكنم!
برنامهريزي درستي داشته باشيد كه بعدا پشيمون نشيد
اگر واقعا هدف خاصي داريد، مطمئنا جايي بهتر از اينترنت نميتونه در رسيدن به هدفتون كمكتون كنه، اما متأسفانه مشكل اينه كه خيلي از كاربران اينترنت، (چه در ايران و چه در خارج) هدف خاصي ندارند!
اين موضوع عقدهاي شده بود كه فكر ميكنم امروز با گفتن اين مطالب، يه كم سبكتر شدم، چون دو تا از دوستان دو جمله به من گفتند كه من واقعا احساس شرمندگي كردم:
يكي از دوستان كه مدير هم هست و مدتي هست پيداش نيست، به من گفت:
تو فقط بلدي وقت كاربران رو تلف كني!
و يكي ميگفت:
اين انجمنها باعث شده كه از خيلي از كارهاي روزانهم عقب بيفتم!
در حالي كه همه شما ميدونيد كه انسانها مختار هستند و ما هيچ كس رو اجبار به انجام كاري نكرديم، حتي مديران سايت، ميدونند كه اگر ماهها پيداشون نباشه و در سايت نباشن، من هيچ اعتراضي ندارم، مگر اينكه واقعا قصد ادامه حضور در جمع مديران رو نداشته باشند.
اگه حتي انجمنهاي سايت هيچ كاربر فعالي نداشته باشه، من كار خودم رو انجام ميدم، چون هدفم در مرحله اول اينه كه يه آرشيو كامل از مطالب مفيد روي وب داشته باشم،
پس خواهش ميكنم دلتون به حال من و آفتابگردان و ... نسوزه و به فكر خودتون باشيد
سه نكته:
1- من اين تاپيك رو با اجازه شما قفل ميكنم، هر دوستي كه نظري داشت، در پيغام خصوصي با من در ميون بذاره، من در ادامه اين مطلب به اون اشاره ميكنم.
2- يه وقت بعد از خوندن اين مطالب، قيد همه چيزو نزنيد، بذاريد بريد كه بريد! ما طاقت دوري شما رو نداريم
3- كاربراني كه مثلا كافينت دارند يا مثلا كارشون طوري هست كه به دليل كار اداري مدتي رو آنلاين هستند، مطالبي كه خيلي باعث وسوسه شدن كاربران براي پيگيري اون تاپيك ميشه، ارسال نكنند.
خوشحالم كه وقت گذاشتيد و اين درد و دلها رو خونديد،
اميدوارم كسي سوء برداشت از مطالب نداشته باشه و دقيقتر به وضعيت خودش نگاه كنه و برنامهريزي كنه.
بيش از بيش براي همه كاربران اينترنتي آرزوي استفاده درست از اين نعمت رو دارم،
موفق باشيد،
مخلص شما،
حميد |
|