ــــــلام؛
ديروز از نمايشگاه ويژه ماه رمضون بازديد ميكردم كه اسم يك كتاب بين كتابهاي مذهبي، برام خيلي جالب بود!
شوخي با سايت كافران
خريدمش و ديشب شروعش كردم و قرار گذاشتم دو سه شبه تمومش كنم (حدود 100 صفحهست) اما يه كم كه جلو رفتم،حيفم اومد تا آخرش نخونم
واقعا موضوع جالبي بود!
داستان از اين قراره كه يكي از بر و بچههاي زرنگ، توي اينترنت به سايتي بر ميخوره كه توي اين سايت، مديران آمريكايي سايت تيشه به دست گرفته بودهاند كه به ريشه عقايد مسلمونا بزنن...
توي اين سايت كه مديران و گردانندگان، خودشون رو طرفدار خرد و عقل و انديشه ميدونستن، هر كس ميتونسته نامهاي بفرسته و اگه اونا ميديدن كه نامه بر ضد اسلام و مسلمينه، يا ميتونستن به وسيله اون نامه به طريقي ضربهاي به عقايد مسلمونا بزنن، اون رو در صفحه اول سايت منتشر ميكردن و از اين طريق ميخواستن ثابت كنن مسلمونا بيخرد و خرافهاي و اهل همون چيزايي هستند كه خيليها تازگيها توي دنيا دارن ميگن (خشونت و ...).
اين قهرمان داستن ما، تصميم ميگيره با توكل به خدا، به طريقي توي اين سايت با 14 نامه (به نيت 14 معصوم) فعاليت كنه و از اين طريق ضمن اينكه كسي متوجه منظور اصلي اون نشه، از عقايد مسلمونا دفاع كنه و پته اين افراد پست كه اربابشون شبكههاي جاسوسي آمريكايي و ... هست رو روي آب بريزه!
يا به قول خودش «آب زير اين سايت با اون عظمت ببنده!»
به هر حال، اونقدر جالب، نامهها رو تنظيم ميكنه و موفق ميشه اجازه انتشار اونها رو بگيره كه خود گردانندگان سايت هم باورشون نميشه كه ناخواسته دارن در صفحه اول سايتشون بر ضد خودشون و به نفع مسلمين مطلب منتشر ميكنن!
من به شخصه خوندن اين كتاب رو به همه اونهايي كه با اينترنت سر و كار دارن پيشنهاد ميكنم!
چون همين الان ميتونم ليست دهها سايت رو بذارم كه تيشههاشون رو افراد كلفتي توي خارج از كشور تيز ميكنه تا هر چه برندهتر به اسلام ضربه بزنند، هر چند اسلام ديني نيست كه به اين تيشهها از جاش تكون بخوره
من با جستجويي كه داشتم، ادرس سايت انتشارات اين كتاب رو گير آوردم، حتما و حتما پيشنهاد ميكنم بخش معرفي كتاب [شوخي با سايت كافران] رو مطالعه كنيد و اگر جايي كتابش رو ديديد، بخريد و بخونيد و بدونيد كه هستند كساني كه به تك تك شبهههايي كه برخي افراد پست و از خدا بيخبر در دل جوانان كم اطلاع مياندازند، طوري جواب بدن كه كافران، از ميز مذاكره فرار كنند!
آدرس صفحه معرفي كتاب:
http://www.iramabna.com/shokhi.htm
(در اين صفحه نامه اول و آخر اين فوتباليست كوچولو آورده شده كه مطمئنم براتون خيلي خيلي جالبه)
نكته بعدي:
در اين سايت فايلهاي صوتي زيبايي از همين نويسنده متفكر، درباره شبهاتي درباره پيامبر و ازدواج پيامبر و ... گذاشته شده كه بد نيست اونايي كه شبهاتي در اين زمينه دارند، از اين طريق رفع شبهه كنند. (حجم فايلهاي صوتي بسيار كم هست)
با توجه به اتفاقاتي كه در جريان اين واقعيت ميافته، من كه خودم به شخصه به اين آيه بيشتر ايمان آوردم كه:
إن تَنصُرُوا اللهَ يَنصُركُم
[اگر خداوند را ياري كنيد (با ترويج احكام و دستورات خدا) ، خداوند نيز شما را (در همه حال) ياري خواهد كرد!]
اميدوارم از خوندن اين كتاب، لذتي كه من بردم، ببريد