Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
|
عنوان: |
|
|
bijan, جان،
از لطف شما سپاسگذارم.
ساعت، ماژول نيست، بلوك است، بنابراين بدون هيچ دغدغهاي، همه محتويات آنها را در پوشه blocks كپي كنيد و از مديريت بلوكها، آنها را فعال كنيد.
ماژول كيكجاست، محتوياتي دارد كه بايد مثلا هر فايلي كه در پوشه blocks است را در پوشه blocks نيوك خود كپي كنيد و ...
اما براي نصب آن، فايل راهنما را بخوانيد (در پوشه دريافتي موجود است)، خيلي كامل شما را راهنمايي كرده است.
اگر شما نيوك را خودتان نصب كرده باشيد، نصب پرشين گالري كاري ندارد، بسيار راحت است، همان مراحلي كه براي نصب نيوك طي كرديد، براي نصب اين سيستم هم طي كنيد.
در مورد نمايش سايت در ياهو مسنجر من به چندين نفر از دوستان گفتم، اين سيستم، آموزش ندارد، كه من آموزش آن را بگويم، فقط فايلي است كه بنا به درخواستها، متغير است.
يادم هست چند ماه پيش كه اين فايل را پس از چند ساعت فكر كردن، پيدا كردم (كشف كردم)، شايد به جرأت بتوان گفت فقط يك سايت توانسته بود چنين كاري كند، اما بعد از اينكه اين فايل را در اختيار بعضي سايتها قرار داديم، براي خودشون كلي كلاس گذاشتن و اصلا ما رو تحويل هم نگرفتن، تازه بعضيها براي اعضاي خودشون توضيح ميدادن كه چطور بايد از اين كارها كرد!
بگذريم، اين درد دل ما رو ناديده بگيريد!
اگر ان شاء الله سايتي افتتاح كرديد، ما براي ساخت اين فايل، در خدمتيم.
خرم باشيد،
حميد |
|