msdn
شروع فعاليت
عضو شده در: 4 اردیبهشت 1392
امتياز: 359
|
عنوان: پاسخ به «چطو برای ایکریپتم لاسنس بسازم ؟» |
|
|
ساختن لایسنس برای اسکریپت کاری نداره. البته تقریبا فایده ای هم نداره. شما می تونید مثل لایسنس تستا یه سری قانون برای شماره لایسنستون مشخص کنید اگه اونا توی اون رعایت شده بود لایسنس رو تایید کنه وگرنه ردش کنه. البته این کار زیاد فایده ای نداره. مثلا من برای لوکال هاست لایسنسم یادم رفته بود رفتم و از روی اون قانون های موجود یه کد لایسنس معتبر خودم ساختم. روش دوم متصل شدن اسکریپت به یک سایت و گرفتن یک لایسنس یا یک بخش کده که برنامه بدون اون اصلا کار نکنه. برای هر دو این ها چیزی که لازمه encrypt کردن خود برنامه هست که کسی نتونه به کد ها دسترسی پیدا کنه و بفهمه که چی کار میکنید.من خودم الان دارم به یه روش encrypt فکر میکنم که اسکریپت های خودم رو یه جوری encrypt کنم که برای decrypt کردنشون حتما به یه کد خاص نیاز باشه و اصلا بدون اون کد نشه رمزگشایی شون کرد یه چیز هایی تو مایه های SSL ولی ساده تر. و بعد اسکریپت به سایت فروشنده متصل بشه و کد رو بگیره. البته این یه ایده اولیه هست. و مشکلاتی هم سر راه شما هست. مثلا اگه پروسه decrypt کردن طول بکشه عملا سرعت اسکریپت و Request per second اسکریپت شما میاد پایین و فشار زیادی هم به سرور میاد و یه جورایی دستتون بسته هست. باید دنبال یه روش رمزنگاری باشید که بین سرعت و امنیت تعادل رو برقرار کنه. البته این روشی که آقای نیرومند برای تستا در نظر گرفته که در هر اسکریپتی در یه جای مختلف اسکریپت یه نشونه ای گذاشته که از روی خود اسکریپت بشه فهمید که این اسکریپت رو کی پخش کرده ایده خیلی جالبیه و خودش یه عامل بازدارنده برای پخش غیر قانونی هست. امید وارم حرفه تر ها هم (مخصوصا آقای نیرومند) روش ها رو انحصاری نکنن و بیان مطرح کنن تا یه راه حل جامع پیدا کنیم. ممنون |
|