mahnazSALAS
داره كولاك ميكنه!
عضو شده در: 13 مهر 1393
امتياز: 4890
|
عنوان: معرفی فیلم های با ارزش (سر به مــُـــهر,هرشب تنهایی,گهواره ای برای مادر) |
|
|
سر به مُهر نام فیلمی به تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی و کارگردانی هادی مقدم دوست، محصول سال ۱۳۹۱ است.
و بازیگرانی چون لیلا حاتمی، آرش مجیدی و خاطره اسدی به ایفای نقش در آن میپردازند.
نقش اصلی این فیلم را لیلا حاتمی با نام صبا اجرا میکند دختری که تمام سر گرمی و تنهایی خود را با وبلاگ نویسی پر کرده و درزندگی خود دچار مشکلات و مسائل روانی از قبیل ترس, استرس, گوشه گیری, و از همه مهمتر کم رویی شده است.
دختری که بعد از به سخره گرفتن دختری به نام منیره آن هم به این دلیل نماز خواندن او, دچار تنهایی و پشیمانی میشود و خودش در یک شب که از همه دنیا خسته میشود تصمیم به برگشتن به همان ذات فطری و پاک وجودی خود میگیرد
و با توجه به تعهداتی که در آن شب با خدای خود میبندد تصمیم بر خواندن نماز هایش آن هم در سر وقت میگیرد ولی برای عمل کردن به این عهده بسته شده هر بار اتفاقی میافتد که موجب عاجز ماندن او از خواندن نمازش میشود تا حدی که هربار این امر بر کم رویی وترس او دامن میزند ...
توصیه میکنم این فیلم را که برنده چندین سیمرغ بلورین در جشنوارههای مختلف از جمله جشنواره فجر بوده را ببینید
فیلمیست بسیار متفاوت و ساده از زبان دختری که به خاطر ساده بودن خود حتی رویی برای ایستادن در بین اطرافیان به در گاه حق را ندارد و زمانی فرا میرسد که بلاخره تصمیم خود را میگیرد و از بین دنیا و ترس و کم رویی وخدا , حضرت حق را انتخاب میکند .
هر چند که به نظر من اگر به صورت اصولی به این فیلم نگاه کنین جای نقد فراوان دارد ااما قصد من برای ایجاد این تاپیک دیدن این فیلم آموزنده بود برای کسانی که ترس وکم رویی بر زندگی پآنها غلبه کرده است و خدا را در میان زندگی خود گم کرده اند.
در این جا هم جا دارد دو فیلم مشابه دیگر با نام های گهواره ای برای مادر که تو صیف کننده دختریست که سالها در خارج از کشور تحصیل کرده است و حالا برای ادامه تحصیل در حوزه به کشور ایران برگشته است و به دلیل جایگاه و تحصیلات عالیه منتخب به تبلیغ دین و سفر کردن به روس می شود اما در این بین مادری پیر دارد که باید بین مبلغ بودن در راه خدا و پرستاری کردن از مادر خود, تنها یکی را انتخاب کند.....
و فیلم هرشب تنهایی را که شرح حال دختری افسرده که پس از سفر کردن به شهر مشهد تازه به وجود خدا و ائمه اطهار پی می بردو زند گی اش در یک سفر متحول میگردد .... را ذکر کنم
این سه فیلم برای شناخت ذات فطری و حقیقی هر یک از ما بسیار موثر و با ارزش می باشد
فیلم هایی که یاد آور می شود زمانی را که به کلی پروردگار جهانیان را فراموش کرده ایم و آنقدر در زندگی خود غرق شده ایم که به کلی یادمان رفته است کسی هست که مالک تمام وجود ماست و اوست که لحظه ای از بندگانش (تمام موجوداتش) غافل نخواهد شد.
در پناه ایزد منان
موفق و موید باشید
م.ث |
|