Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47855
|
عنوان: پاسخ به «پروژه افتابگردان» |
|
|
سلام.
mrsmhn, جان،
دوستانی که در پروژهها درگیر هستن جرأت ندارن(!) چیزی در مورد پروژههایی که در حال اجراست بگن (یعنی این یکی از ضمانتهایی هست که همهی دوستان در بدو همکاری دارن که نباید کلاً در مورد هر کدوم از پروژهها یا حتی نقششون در پروژه چیزی بگن و اجازه بدن من هر چی قرار هست گفته بشه بگم. اینها حریم خصوصی ماست)
یاد مطلب زیر افتادم!!
http://itiran.com/d/67049
در کل، رفقایی که به هر صورتی روی پروژهها کار میکنن از بین خبرهترین دانشجویان من در دانشگاههای مختلف انتخاب میشن.
البته اکثر کار کدنویسی در پروژههایی که کدنویسی داشته تا اینجا به دوش من بوده و کمکم کدنویسی هم داره پخش میشه.
اکثراً دوستان در تحلیل و جمعآوری داده و مشورت دادن در مورد بخشهای مختلف و امکانات و تست و اگر پروژهای باشه که نیاز به محتوا داشته باشه، در جمعآوری و ورود اطلاعات همکاری میکنن.
در کل هر کدوم ممکنه یه قطره کار انجام بدن اما همین قطرهها جمع میشه و به مرور تبدیل به دریا میشه. حتی شاید بعضیها خودشون هم ندونن که مثلاً پروژهای که برای فلان درس تحویل دادن، بعداً بخشی از نمرا و پروژههای دیگه رو تشکیل داد.
معمولاً برای کارهای روتین مثل طراحی سایت و نصب تستا و نمرا و ... یک ویدئو تهیه میشه و به دوستان داده میشه که از روی اون گامبهگام پیش برن تا کار انجام بشه.
در مورد آینده، خبرهای خوش زیاده. احتمالاً (اگر دوستان همت کنن)، عید امسال عیدیهای خوبی داشته باشیم
حالا بقیهش بماند برای آخر سال که اگر صلاح بود یک گزارش از کارها بدیم. |
|