xsbehx
شروع فعاليت
عضو شده در: 16 مرداد 1392
امتياز: 121
|
عنوان: پاسخ به «یادگیری دروس دانشگاهی» |
|
|
سلام
این دلیل نمی شه که هر درس از نظر عامه دانشجوها سختره، مهندس کن تر! هم باشه.
این که یک درسی مهم هست یا نه به خود شما مربوط خواهد شد. مطمئنا، شک نکنید .
مثلا درس ریاضی و مدار منطقی و ... .
شما اگر قصدتون ادامه تحصیل باشه، بخواهید یا نخواهید باید درستون خوب باشه چون تو کنکورها و مقاطع بالاتر به مشکل برخواهید خورد اما کسانی هستند که یا قصد ادامه تحصیل رو ندارن یا ... که کاری هم با این دروس نخواهند داشت.
اگه به هر دلیلی می خواید یه درس خواص رو یاد بگیرید، پیشنهاد می کنم که به سایت http://maktabkhooneh.org سر بزنید که کلاس های دانشگاه های شریف و تهران و ... رو با کیفیت خوب و صدا خوب ضبط کردن و به رایگان در اختیار همه قرار دادن که بسیار هم خوب و کاربردی هست. برای یادگیری بهتر و کاملتر یک درس، بهتره که قبلش اون مباحث رو مطالعه کنید و آماده سر کلاس دانشگاهتون برید. اینطوری هم یه آمادگی دارید و هم می دونید که کجا مشکل دارید و در اون قسمت باید بیشتر توجه یا احیانا از استادتون سوال کنید. لازمه این روش هم کتاب های خوبه که معمولا منابعی که استادهاتون معرفی می کنن برای این منظور کافی خواهد بود مگر این که خودتون بدونید که کتاب بهتری می تونید تهیه کنید. البته اگر بدونید کاربرد دروسی که می خونید در چه چیزهایی هست یا اصلا بخواهید یاد بگیرید تا ازشون استفاده کنید، خیلی کاربردی تر دیده خواهند شد. مثلا درس مدار منطقی یا معماری که اگه علاقه به طراحی گیت های ورود و خروج و اثر انگشت و از این قبیل چیزها داشته باشید می تونه کمک حالتون باشه یا ... که شما بیشتر از من اطلاع داری .
به نظر من بهترین کاری که می تونید بکنید اینه که یه حداقلی از دروس رو تو ذهنتون داشته باشید و با یه نمره متوسط سعی کنید پاس شه و بقیه وقتتون رو بذارید رو تخصص عملی. مثلا همین دوره طراحی وب آقای نیومند رو بگیرد و تمرین کنید. هیچ نفعی براتون نداشته باشه حداقلش اینه که آخر ترم می تونید درس پروژه تون رو با خیال راحت پاس کنید. اگر هم بیشتر وقت بذارید براحتی تو چند ماه می تونید درآمد هم داشته باشید. البته نباید انتظار داشت که فقط با یک دوره و یک ترم آموزش حظوری یا مجازی بتونید حرفه ای بشید.
اما توصیه من به شما اینه که نه دانشجویی باشید که فقط درس می خونه و نه دانشجویی که فقط کار عملی می کنه. هر دو رو با هم داشته باشین چون هم معدلتون رو بعدا نمی تونید بهترش کنید و هم تخصصتون رو نمی تونید 6 ماهه و 1 ساله به اونجایی برسونید که باید می رسوندید.
ببخشید که زیاد حرف زدم. امیدوارم بدرد یکی بخوره |
|