chaser
مدیر انجمن زبان - مترجم سايت
عضو شده در: 29 فروردین 1386
امتياز: 7132
|
عنوان: شاهکار های کنکور 86 حتما بخونید |
|
|
سلام. امروز یه ایمیلی اومد دستم حیفم اومد شما نخونید.
قبل از خوندن من سوالات زیر رو تا حدودی چک کردم. این سوالات واقعی هستند.
سوال های 1.2.3 به ترتیب برای علوم ریاضی تجربی و انسانی هست.
----------------------------------------------------------------
سوالهاي کنکور امسال را ديدهايد؟ بعضي سوالهايش واقعاً خيلي باحالند! منظورم چيست؟ الان خدمتتان عرض ميکنم: يک سري سوالات کنکور امسال در دروس ادبيات و معارف، قشنگ آدم را به خنده مياندازد. باور نميکنيد؟ پس سوالها را بخوانيد :
ـ جاي خالي را با گزينهي مناسب پر کنيد .
« به نام خداي................
بيانداخت شمشير را شاه دين»
1) جهان آفرين
2) مهربان
3) کريم
4) رحيم
يعني گزينهها آنقدر تابلوست که طرف اگر شعر را در عمرش هم نشنيده باشد، بهراحتي و با توجه به وزن شعر، ميتواند گزينهي درست را پيدا کند. اما اين سوال تازه خوب است! صبر کنيد برسيم به جالبترهايش !
« بهرام که گور ميگرفتي همه عمر
ديدي که چهگونه گور .......... گرفت »
1) شهرام
2) مهرام
3) بهرام
4) آرام
به خدا اين سوالهاي کنکور امسال بوده است ها! فکر نکنيد من اينها را از خودم درآوردهام. باور نميکنيد، خودتان برويد سايت سازمان سنجش را ببينيد . :
«که گويد برو ...... رستم ببند
نبندد مرا دست، چرخ بلند »
1) دست
2) پا
3) کمر
4) چشمهاي
دقت داريد که، طراح محترم گزينهي 2 را «پاي» ننوشته که خداي نکرده داوطلبين عزيز کوچکترين شکي نکنند . آن گزينهي 4 هم که آخرش است. اما سوال بعدي :
« .................پردهي پندار دريدند
يعني همهجا غير خدا هيچ نديدند »
1) مردان خدا
2) مردم همهجا
3) مردم هميشه
4) مردان و زنان
باز اين سوال نسبت به قبليها خوب است! گزينهي 3 را داريد که! خُب ديگر وقتش است برويم سراغ شاهکارها !
« گل همي پنج روز و ....... باشد
وين گلستان هميشه خوش باشد »
1) هفت
2) چهار
3) شش
4) هشت
يعني من عاشق طراح اين سوال هستم! خدايي دل خجستهاي داشته! فکر کنيد! مثلاً يکي با خودش بگويد: گل همين پنج روز و هفت باشد! اي جان! اما حالا که با سوالات ادبيات آشنا شديد، بد نيست يک نگاهي هم به دو سوال از درس معارف بياندازيم :
« ارزش هر کس به درک و .... وي از حقيقت هستي و جايگاه انساني در کارداني آفرينش دارد.»
1) فهم
2) پرهيز
3) دوري
4) جدايي
و اما به نظر من در ميان همهي اين سوالات نبوغآميز، جايزهي ويژه تعلق ميگيرد به سوال درخشان، بينظير و شگفتانگيز زير :
« روياهاي صادقانه: هر کدام از ما هنگام ......... روياهايي را مشاهده ميکنيم. اين روياها انواع مختلف دارند .»
1) دويدن
2) ايستادن
3) خواب
4) نشستن
آقا من هميشه هنگام دويدن رويا ميبينم! آنقدر خوب است!!! فکر کنم طراح عزيز شب قبل از طرح سوال صد سال تنهايي مارکز را خوانده! که در جايي از آن، اهالي ماکوندو، به علت شيوع يک نوع بيماري، به هنگام بيماري خواب ميديدند و بعد خوابهايشان با هم قاطي ميشد! خداست جناب طراح! خدا !
خُب! دوستان عزيز! اين بود گوشهاي از سوالهاي کنکور امسال! برنامهي ما در همينجا تمام ميشود! اميدوارم به قدر کافي حالش را برده باشيد !!
-------------------------------------------------------------------
نظرتون چیه . اونهایی که امسال کنکوری بودم مخصوصا |
|