OMID3D
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 28 مهر 1391
امتياز: 352
|
عنوان: Re: کسب درآمد از طریق سیستم های کلیکی!! آیا وجود داره؟؟ به تمام شما دوستان نیاز دارم |
|
|
mobin6292 نوشته است: |
سلام به همه دوستان عزیز
من مدتی هستش که با سایت های کلیکی آشنا شدم. خیلی تبلیغاتشو تو سایت ها و وبلاگ های مختلف دیدم. ذهنمو به خودش خیلی مشغول کرده.
یکی از این وبلاگ هایی که در مورد این سیستم نوشته این هستش:
www.harclick10dolar.persianblog.ir
احتمالا خیلی از شما ها با این سیستم ها آشنا هستین و توی وب گردی ها با این موضوع مواجه شدین!!
آیا واقعا همچین چیزی وجود داره؟!!!
کسی هستش با این سیستم ها کار کرده باشه؟
خوشحال میشم نظرات و تجربیات با ارزش شما دوستان بدونم.
و ممنون از استاد عزیزم جناب مهندس نیرومند؛ |
با سلام،
بنده خودم بیش تر از 100 هزار تومن پول کسب کردم در این سایتهای کلیکی ولی کی بیاد پرداخت کنه!!!
این سایتها فقط و فقط برای تبلیغ کالاهاشون این کارو میکنن،در هر 100 سایت مشغول به این کار 1 الی 2 سایت در ازای کلیک پول به شما پرداخت میکنند اونم با هزار و هزار و... شرط که عمرا شما نمی تونید اونا رو به جا بیارید و به راحتی به شما میگن:به علت تخلف حساب شما مسدود گریده است!!!
پس وقت خودت رو هدر نده و یا اینکه اگر وقت اضافی داری و میخوای در دراز مدت و یا کوتاه مدت به پول برسی در سیستم های فروشگاهی معتبر ایران ثبت نام کن و عضو بخش بازاریابی اونا شو.
اگه بتونی در کارت موفق بشی درآمدت خیلی هم بالا میره! البته باید بتونی برای کالاهاشون مشتری گیر بیاری و اونا هم اون کالا رو از طریق تو از اون سایتی که توش ثبت نام کردی،بخرن!
بعد اونا چند درصد بین5 و در بعضی مواقع تا 80 درصد قیمت کل کالا رو به تو میدن!!!
ولی توصه میکنم در سایتها کلیکی ثبت نام نکن،اگه میخوای ثبت نام کنی،اول حدود 2 ساعت تو اینترنت در بارش سرچ کن و اطلاعات بگیر!!!
یادت نره یکی از بهترین عبارتها برای اینکه بفهمی سیستم کلاه برداره اینه که بنویسی:نام سایت مورد نظر+کلاهبردار
این بهترین کمکه.نظر و امتیاز یادت نره.ببخشید زیاد صحبت کردم.
با تشکر! OMID 3D |
|