Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
|
عنوان: |
|
|
ahmad125, جان،
سلام؛
zebelkhan, جان، راست ميگن.
من يه توضيح بدم:
ببين، به نظر ميرسه مهمترين اصل در يادگيري، ابتكاره.
يعني شما با توجه به كمترين امكانات و دانستههاي خودت، بزرگترين مشكلات رو حل كني.
در مورد ميكس و مونتاژ، كسي موفقتره كه ابتكارش بيشتر باشه.
شايد همه با من هم عقيده باشن كه كل ميكس و مونتاژ در چند ترفند ساده خلاصه ميشه كه حتي بزرگترين پروژههاي ويدئويي با تركيبي مبتكرانه از اين ترفندها ساخته ميشن.
در آموزش، شما بايد به دنبال سر نخ بگرديد و بقيه راه رو خودتون با استفاده از اون سر نخ دنبال كنيد.
اينها رو گفتم كه اين رو برسونم:
اگر در آموزشهايي كه من و ديگر دوستان نوشتهايم، كاملا دقيق شويد، خواهيد ديد كه همه پروژهها با چند ترفند تكراري دنبال ميشن.
من اگر جاي شما بودم، به جاي انجام خط به خط آموزشهايي كه تاكنون نوشته شده، راه حل را به خاطر ميسپردم و در ذهن، شروع به ايجاد پروژههاي حرفهاي تر ميكردم.
يعني به طور مثال اگر در بخشي از آموزش، Overlay توضيح داده شده، شما بايد بنشينيد و فكر كنيد كه ميتوان چه كارهايي با اين Overlay انجام داد. نه اينكه براي هر موضوعي، نياز داشته باشيد آموزش دقيق آن را مطالعه كنيد!
از اونجا كه من در مقاله "نوشتن تدريجي با خط نستعليق بر روي فيلم" از اكثر ترفندهاي يوليد ويدئو استديو استفاده كردهام، به نظر ميرسه با خوندن اون مقاله و دقيق شدن در اون، هيچ نيازي به مقالات و راهنماييهاي ديگه نداشته باشيد.
توضيح بسه،
در مورد اين سئوالتون و همچنين سئوال منظومه شمسي، بايد عرض كنم:
همونطور كه zebelkhan, گفتن، در آموزش
نقل قول: |
چگونه می توان در یک فیلم یک نفر بصورت رنگی باشد و بقیه سیاه
|
شما به جاي اينكه در فريمهاي مختلف، اطراف سوژه خود را سياه كنيد، در اطراف سوژه با استفاده از ابزار قلممو، خطي رنگي بكشيد. قلمموهاي مختلف را امتحان كنيد و هر كدام كه تعبير "هاله" را بيشتر عملي ميكرد، از آن قلممو استفاده كنيد.
(ديديد كه دقيقا شبيه به آموزشيست كه قبلا توضيح داده شده)
و در "منظومه شمسي" يك بار ديگر آموزش
نقل قول: |
قرار دادن يك سوژه بر روي قالي متحرك
|
را مطالعه كنيد، و به جاي شاهزاده درون آموزش، سوژه خود و به جاي كليپ "قالي پرنده" يك كليپ از منظومه شمسي بيابيد و جايگزين كنيد.
هيچ راهي به جز طي اين مسيرها نداريد، بنابراين به آموزش ها كاملا دقت كنيد و از ذهن خلاق خودتون بيشتر بهره ببريد.
در پايان،
اگر باز هم هر مشكلي بود، من و ديگر دوستان در خدمتيم، ضمن اينكه از niggarden جان، در تاپيك زير خواستهام كه آموزشي كوتاه در اين باره در نرمافزار Premiere ارسال كنند:
http://www.aftab.cc/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=372
در ضمن، من تعدد تاپيكهاي شما رو كه جهت يادآوري مينوشتيد ديدم، اما باور كنيد وقتي براي پاسخ دادن نداشتم، اگر تعدادي از پيغامها و تاپيكهاي تكراريتون توسط مدير انجمن مربوطه حذف شده، ما رو ببخشيد، به خاطر جلوگيري از بينظمي در انجمنهاست.
اميدوارم موفق و پيروز باشيد،
حميد |
|