rashedi1391
تازه به جمع ما پيوسته
عضو شده در: 15 اردیبهشت 1394
امتياز: 18
|
عنوان: Re: آموزش تبدیل تصاویر Bitmap به vector توس |
|
|
adame_haji نوشته است: |
کار اصلي Trace Bitmap در اصل تفکيک رنگ تصاوير Bitmap به تصاوير برداري است و آن را به اين روش اجرا مي کند اين تصوير که مي بينيد يه تصوير پيکسلي هستش که در مراحل بعدي
اونو به برداري تبديل خواهيم کرد
حالا corel Trace تصوير bitmap را به قطعات يا هما آبجکت هاي برداري قابل رسم در کورل تبديل مي کند
ممکن است يک تصوير trace شده از يک تا بيش از صد هزار آبجکت تشکيل
شده باشد و در واقع هرچه تعداد اين قطعات يا همان آبجکت ها بيشتر باشد
کيفيت تصوير بالا تر است
ابتدا یک عکس به وسیله import کردن ( file>import ) به داخل کرل میآوریم .
پس از انتخاب کردن عکس از منوی Bitmap گزینه trace bitmap ... رو انتخاب میکنیم تا برنامه Corel Trace باز گردد ( البته باید موقع نصب کورل حتما این برنامه رو هم نصب کرده باشید و گرنه دوباره باید این قسمت رو از سی دی کورل نصب کنید )
میبیند که عکس در برنامه Corel trace باز شده است . در قسمت چپ عکس اصلی و در سمت راست پیش نمایش عکس Trace شده را مشاهده میکنید
accuracy مقدار دقت تبدیل عکس به وکتور را مشخص میکند که هر چقدر به سمت عدد 100 نزدیک شویم دقت بیشتر و تعداد آبجکت های سازنده عکس وکتوری بیشتر میشود
من در اين آزمايش اول (accuracy) رو روي 30 تنظيم کردم
که نتيجه اون تشکيل 54 آبجکت بود که در زير مشاهده مي کنيد
حالا (accuracy) رو روي 50 تنظيم کرده ايم
که نتيجه اون تشکيل 274 آبجکت بود که در زير مشاهده مي کنيد
حالا (accuracy) رو روي 100 تنظيم کرده ايم
همانطور که در شکل بالا مشاهده ميکنيد نتيجه کار 10316 قطعه يا آبجکت است
بله يعني اين تصويري که شما مي بينيد يک تصوير برداري هست
که شما هم مي تونيد اون توي کورل طراحي کنيد (مرد مي خوام اينو تو فتوشاپ طراحي کنه )
يعني اين تصوير jpg به اين تعداد قطعه تفکيک شده و دو باره باز سازي
شده است که البته با فرمت CMX آن را ذخيره ميکند
اگه اونو با accuracy 30 ذخیره کنی ظرفیت فایل 14 کیلو و اگه با accuracy 100 اونو Trace کنی بعد ذخیره کنی ظرفیتش 2.5 مگا بایت میشه !
ولي من با توجه به عدم توانايي صفحات وب تصوير Trace شده را دوباره
به jpg تبديل کردم ولي تصوير شماره 3 را که مي بينيد با همان کيفيت برداري است که در کورل نمايش داده مي شود
اين گوشه اي از عظمت اين غول گرافيکي است يعني ايجاد هرگونه تصوير بدون هيچ محدوديتي
هر کس کفش بريد يه پيغامي چيزي بده و کمک کنه که ادامه بديم |
|
|