تاریخ: جمعه 20 خرداد 1390 - 09:55
|
glasy_heart
داره كولاك ميكنه!
عضو شده در: 12 آذر 1389
امتياز: 1928
|
عنوان: پاسخ به «نظر اسلام در مورد « خواب » چیست؟ (انواع خواب، زمان خواب و ...)» |
|
|
سلام ronak60 عزیز
اذیت چراااا؟,فقط حس کردم مطلبی که میزارم مکان مناسبی نداره.
ممنون از راهنماییهای سودمندی که داشتی واقعا همین طوره که میگی اگه گاه گداری سرک بکشیم تو معانی دعاهها,میفهمیم اونچه که روی زمین عاجزانه به دنبالش میگردیم و از خلق الله درخواست میکنیم خیلی کامل و جامع تو مفاتیح و قران های خاک خورده روی تاقچه اومده و این ماییم که نمیدونیم از این گنج چگونه استفاده ببریم و در جهت ارشاد خودمون استفاده کنیم.
معانی فراز هایی از دعای کمیل رو براتون گذاشتم اونایی که فکر میکنم دعای همه ی ما باشه.
خدایا برایم بیامرز گناهانی را که پرده عصمتم را میدرد, گناهانی را که سرزنش را فرود می آورد, گناهانی را که نعمت ها را تغییر میدهد.
خدایا برایم بیامرز گناهانی را که مانع اجابت دعا میشود, آن گناهانی را که بلا را فرود می آورد, آن گناهانی را که امید را قطع میکند.
خدایا برایم بیامرز هر گناهی را که مرتکب آن شدم و هر خطایی را که گرفتارش شدم .
پروردگار من رو به سوی آستان تو اوردم و به سوی رحمت تو دست خود را دراز کردم پس تو را به بعزتت سوگند میدهم که دعای من را مستجاب کن و من را به آرزوی خود برسان و امیدم را از فضل و رحمت خویش قطع نفرما و از شر دشمنانم از جن و انس کفایت فرما .
بیامرز کسی را که جز دعا چیزی ندارد زیرا که هر چه بخواهی میکنی ای که نامش دواست و یادش مایه شفاست و طاعتش توانگریست به حال کسی که سرمایه اش امید و اسلحه اش گریه است رحم کن .
پروردگارا از تو میخواهم که اوقات شب و روز مرا به یاد خویش گردانی, ای تمام کننده نعمت ها و برطرف کننده معصیت و ای روشنی وحشت زدگان در تاریکی ها.
عاشق این قسمت دعای ندبه و فراز اخرش هستم.
کاش میدانستم تا کجا دوریت سر کشیده است یا کدام زمین یا خاک تو را برداشته است آیا به ریگستان یا غیر ان یا در ذی طوی منزل گرفته ای ؟سخت است برمن اینکه خلق تو را ببینم و تو دیده نشوی و دمی از تو نشنوم زاری از تو بگوشم نرسد سخت است برمن اینکه بلاها تو را احاطه کند و من سالم باشم و ضجه و گله ای از من به تو نرسد جانم فدایت ای پنهانی که از مابرکنار نیستی فدایت شوم تو آرزوی مشتاقی که آرزو کند .
بیا که بی نگاهت جهان صفا ندارد در این دیار سوزان دل آشنا ندارد
در ضمن یه چیز دیگه مطمئن باشید اگر جوانی موقع خواب به این نیت بخوابه که قراره فردا برای نماز صبح بیدار شه لطف خدا شامل حالش میشه و بیدار میشه اگه هم نشه نیت داشته ,زنگ کوک کرده از ثوابش بی نصیب نمیمونه.بی پروا میتونم بگم تعداد نمازهای قضا شده ی صبح من طی این جند سال انگشت شمارن.به نظر من کسی که نماز صبحش اول وقت نباشه یا نخونه نمیتونه بگه من نماز خوانم. چون داره تبعیض قائل میشه بین شبانه روز ,خدا به ما لطف کرده 8-7رکعت کرده 2رکعت ,اونم که نخونیم دیگه اخر بی انصافیه.
من شب آرزوها واسه همتون دعا کردم
اما فکر میکنم از موضوع اصلی تاپیک داریم کمکم خارج میشیم |
|
[ وضعيت كاربر: ]
|
تشکرها از این پست: ronak60 (جمعه 20 خرداد 1390 - 18:33)
|
|
|
رفتن به صفحه 1, 2 بعدی
صفحه 1 از 2
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند
|
|
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
|
|
|