Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
|
عنوان: معرفی babani2009 عزیز؛ به عنوان مسؤول واحد فرهنگی سایت |
|
|
سلام به همه آفتابگردانیهای عزیز
قبول دارید که یک سایت که قبل از نامش عبارت «کانون فرهنگی» را درج کرده نیاز به یک ناظر فرهنگی نیز دارد؟
خوشحالیم که اعلام کنیم یکی از خبرههای فرهنگ، babani2009 عزیز، طلبه دوست داشتنی، «رهبر بختیاری» از این پس ما را در پست «مسؤول واحد فرهنگی سایت» یاری خواهند کرد.
ایشان از بااستعدادترین روحانیونی هستند که تا به حال توفیق معاشرت با آنها را داشتهام. (معتقدم اسلام آمده است تا با دوری از گناه و با آرامشی که از این طریق کسب میکنند، استعدادهای انسانها را شکوفا کند و طبیعیست که طلاب ما به خاطر این توفیق، زمینههای شکوفایی بیشتری نسبت به دیگران دارند)
ایشان در اکثر زمینههای کامپیوتری نمونه کارهای عالی دارند که من گاهی آنها را در کلاسها نشان دانشجوهایم میدهم و میگویم: خجالت بکشید! کسی که حرفهاش این نیست، چنین کاری ارائه کرده، شما که دانشجوی رشته کامپیوتر هستید...
گذشته از زمینههای فعالیت کامپیوتریشان مثل کار با مجموعه Office ، به ویژه اکسل و اکسس، وبلاگداری و وبمستری حرفهای و ... در تخصص در مباحث مذهبی نیز مثالزدنی هستند. (با توجه به اینکه همشهری و تا حدودی هممسجدی هستیم، بنده از پامنبریهای ایشان هستم که گهگاه توفیق حضور در محضرشان را دارم )
(داخل پرانتز یه شوخی کنم؟
حاج آقای بختیاری! پیش یکی از طلبهها از شما و استعدادتان تعریف میکردم، به شوخی میگفت: هر کدوم از ما طلبهها که استعدادهامون رو بروز میدیم، مردم میگن: آدم به این با استعدادی، حیف نبود بره طلبه بشه؟ ) (ای کاش میشد دید انسانها را تغییر داد)
از ایشان در انجمنهای سایت برای مطرح کردن مباحث مذهبی، پاسخگویی به شبهات و سؤالات و مطرح کردن مباحث مرتبط با اعیاد و سوگهای مذهبی بهره خواهیم برد.
مطمئنم حضور ایشان در جمع مدیران سایت، آفتابگردان را برای حل مسائل و مشکلات، مطرحتر خواهد کرد.
موفق باشید؛
حمید رضا نیرومند |
|