ghodrat
داره كولاك ميكنه!
عضو شده در: 13 بهمن 1384
امتياز: 5469
|
عنوان: |
|
|
امروز دستانم را مهربانتر از هميشه در دستانت گذاشتم و موسيقي زيبايي شروع دوباره سبز در بهاري با شكوه تر نواختم و بي پروا به استقبال زندگي دوباره رفتم و بهاري تر از هميشه قلبم را رنگ زدم . رنگ عشقي دوباره به زنده بودن و زندگي كردن در كنار تو
امروز بيشتر از هر روز به حضور تو نيازمندم.به شانه هايت محتاجم تا سرم را بر روي انها بگذارم و به ارامش برسم كاش ميشد تو را در تمام لحظه هاي زندگي ام داشته باشم
گفتم از آخرش می ترسم - میترسم که ازت جدا بشم - تو گفتی .... گفتی منم میترسم - اما تو با یه اتفاق ساده منو تنها گذاشتی - نمیدونستم اونقدر ظالم هستی که بتونی منو تو بد ترین تنهاییم تنهام بزاری - نفهمیدی با من چیکار کردی - من دیگه یه سنگ شدم - از بس مردم - سنگ شدم - من از دوری تو مردم ×× آره مردم و حالا دوباره زنده شدم اما دیگه با کسی مثل تو نخواهم شد . آره دیگه سنگ میشم (بعد از این با بی کسی خو میکنم --- هر چه در دل داشتم رو میکنم )
...و صبح بدون تو یعنی شب
یادم امد تو رفته ای ... وای بر من... من بی تو...
یادم امد اولین نگاهت که مرا از هست به نیست کشاند... روزها را برایم معنا کرد و من دانستم که هستی پوچ نیست...
یادم امد اولین کلامت را یک سلام از عمق جان... و من داستم که تویی قبله ی
تمام عاشقان...
یادم امد اولین روز خوش تو را دیدن و ان انتظار شیرین را...
اما تو رفتی ومن...
باز هم تنها شدم...
برگرد
به تويي كه الان داري با چشمهاي قشنگت كلمه به كلمه ي حرفهاي دلمو مي خوني
با چشمهايي كه توي تمام اين دنيا تكه و نظيري نداره . آره با خود تو هستم اشتباه هم نگرفتم ! با خود تو هستم كه داري با چشمهاي بي نظيرت به شيشه ي مانيتور نگاه مي كني! مواظب چشمهات باش چون كه شايد دنياي يه نفر فقط همين چشمهاي تو باشه پس دنيا ي اونو ازش نگير.
حالا به حرف دل من اگه مي خواي گوش كن چون ممكنه حرف دل تو هم باشه!
چرا ما آدمايي كه مي دونيم شايد يك ثانيه ديگه هم زنده نباشيم و ديگه اين تنفسمون رو هيچ موجودي نتونه حس كنه انقدر دلا رو ميشكنيم انقدر راحت دنياي كسي رو با يه حرف يا حتي با يك نگاه ويرون مي كنيم؟!
پس كي مي خوايم بفهميم كه دل شكستن هنري نداره , رفتن و پشت كردن به قلب ديگري كار خيلي آسونيه اين موندنه كه مهمه .
همه مي تونن عاشق بشن اما با عاشق موندنه كه مي توني به عرج بري!با عاشق موندنه كه مي توني زندگيت رو از نو بسازي. تو مي توني با عشق دنياتو رنگ بزني. تو با عشق به هر چيزي كه بخواي مي رسي اما با دل شكستن فقط دنياي كسي رو نابود ميكني.
اينايي كه گفتم شعار نبود حرفي بود كه از ته دلم گفتم. شايد به نظرت حرفام تكراري بود اما بدون كه اين حرفا از يه دل تازه بر خواست از يه آدم ديگه توي اين دنياي بي وفا.
مينويسم براي تو براي خود خود تو .توي كه بعضي وقتا يادت ميره كسي هست كه منتظرته كسي هست كه به وجودت احتياج داره كسي كه نفسش به نفس تو بسته است.اوني كه با شنيدن صدات جون تازه ميگيره و دوباره زنده ميشه .ايا اين نامه ام را خواهي خواند يا نه؟نميدانم ولي فقط ميدانم تمام اينها براي وجود نازنين توست |
|