Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47855
|
عنوان: پاسخ به «گزارشی اجمالی از هفده روز بعد از اعزام» |
|
|
سلام مجدد به همه
امروز تقریباً سیامین روز از خدمت است و ما الحمد لله در مرخصی میاندوره به سر میبریم. (28 تیر ماه تا سوم مرداد 88 )
پس چند روز خدمت دوستان هستم و بعد برای گذراندن باقیمانده دوره آموزشی، عازم یزد خواهم شد.
سعی میکنم یک مطلب دربارهی جریانات دوره آموزشی بنویسم.
sistemprof, جان؛ خدا رو شکر من امریه دارم، بنابراین، چندان نگران شش ماه آخر نیستم. فعلاً فقط باید دوره آموزشی رو پشت سر گذاشت
masti, جان، ممنون از شما. گفتن عبارت «سربازی یعنی همین دیگه» سادهست. اما وقتی بری داخلش، متوجه میشی که سربازی چندان هم نباید چنین معنیای بده.
میشد سربازیها رو خیلی بهتر معنی کرد
hamidbn, جان،
شما و فامیلهاتون کجا افتادید که اینقدر بیرحم بودن؟
خدا رو شکر، همونطور که گفتم، ما در اینجا هیچ مشکلی از لحاظ سختی مسائل نداریم. البته طبیعی هست که چند نفر این وسطها مثلاً بیفتند توی چاله و پاشون پیچ بخوره یا مثلاً اتفاقات این چنینی بیفته، اما کلاً فرماندهان هرگز حتی بچهها رو لمس نمیکنن و بالاتر از گل نمیگن، چه برسه به اینکه بخوان بزنند یا فحش بدن...
حتی چند تا از سربازها که الان فرمانده دسته هستند، یک بار مثلاً چنین جملههایی گفته بودند:
امشب با پوتین میایید بیرون برای آمارگیری تا شما باشید که مثل گوسفند از توی باقچه رد نشید برید اونور...
باور کنید، بچهها همین جمله رو گزارش کرده بودند به فرمانده گردان، فردا همون فرمانده دسته آمده بود با یک وضع خفتبار از همه عذرخواهی کرده بود و دیگه جرأت نکرده بود جملات بد بگه.
اینجا فرمانده گردان و فرمانده پادگانی داره که طرف نیروی فراگیر رو میگیرن. بنابراین، اگر بهش توهین بشه، حتی فرمانده دسته رو جریمه و توبیخ میکنند
من فعلاً گشتی در سایت میزنم و بعداً بیشتر با هم حرف میزنیم |
|