عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
عنوان: ده هزارمین کاربر آفتابگردان
سلام؛
خوشحالم که اعلام کنم همین الان که وارد سایت شدم، متوجه شدم که خانواده آفتابگردان، ورود 10هزارمین یوزر خود را شاهد است.
این در حالی است که ما در آفتابگردان تقریباً هیچ اجباری برای عضو شدن کاربر نداریم.
یعنی بر خلاف بسیاری از سایتها که خواندن پستهای انجمنهای آنها هم نیاز دارد که شما ابتدا ثبت نام کنید و تعداد کاربرانشان را افزایش دهید، ما تقریباً در هیچ کجا محدودیت خواندن مطلب نداریم.
به هر حال، نام کاربری akhavan امروز (20 فروردین 1388) به عنوان ده هزارمین کاربر در سایت ثبت نام کردند.
اگر موافق باشید، به آقای «مرتضی اخوان»، یک بن 10 هزار تومانی جهت خرید هر محصولی از فروشگاه که خواستند، به عنوان هدیه تقدیم کنیم
من ایمیلی به ایشان ارسال خواهم کرد و ایشان را از این هدیه آگاه خواهم کرد. امیدوارم هر چه زودتر ایمیل خودشان را چک کنند و به این تاپیک مراجعه کنند.
یک نکته:
امیدوارم این کار موجب نشود که شما به هر پیغام و ایمیلی که دریافت کردید و نوشته بود مثلا:
"شما صد هزارمین یوزر ما هستید، اینجا کلیک کنید تا جایزه خود را تحویل بگیرید! "
اعتماد کنید!
این نوع پیغامها معمولاً یک سوء استفاده و تبلیغات دروغین است.
از تمامی کاربران عزیز متشکرم و امیدوارم آفتابگردان برای تمامی کاربران، چه آنها که ثبت نام کردهاند و چه آنها که رهگذر به حساب میآیند، مفید بوده باشد.
موفق باشید؛
حمید
[ وضعيت كاربر: ]
تشکرها از این پست: animeditor (شنبه 22 فروردین 1388 - 22:21)
عضو شده در: 7 بهمن 1387
امتياز: 1238
عنوان:
I wish I were 10000 user.If I had the smallest piece of information or clue(sare nakh) about such a thing I would wait to register at that time sothat I could get the prize no matter howlong it would take even many years!!!!!!!
what a pity(che heyf) no problem.As an persian expression says:no difference,your pocket is my pocket.(farghy nadare jibe shoma jibe mane)Please pay attention I made it up(az khdam dar avardm in jomle ra)I dont know there is such an expression in english too!But I can say it in this way:Since we are all friends here we share in oneanother's experiences.
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
عنوان:
نقل قول:
I wish I were 10000 user.If I had the smallest piece of information or clue(sare nakh) about such a thing I would wait to register at that time sothat I could get the prize no matter howlong it would take even many years!!!!!!!
It is because I didn't say anything about it and just waited for the 10000th member
صفحه 1 از 1 تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند