عضو شده در: 7 بهمن 1387
امتياز: 1238
عنوان:
اقا مهدی ترو خدا شما ان علامت های خنده را نمی بینید کچا من عصبا نی به نظر میرسم نکنهyou need a pair of wearing glasses ,
واقعا همان که قبلا هم گفتم انگار دوباره باید بگم شما خیلی لوس هستید
اخه هر کسی با یک نگاه کوچک بدون توجه به علامت های خنده میفهمه که من دارم می خندم وشادم نه اینکه خدای نکرده عصبانی باشم( الله اکبر) تازه مگه من قبلا به شما نگفتم هیج جیزی من را عصبانی نمی کنه ان وقت با شوخی های رایج ومعمولی شما که همیشه می خندم عضبانی میشم.فکر میکنم مرا سر کار گذاشتید
یعنی این طوری فکر کنم بهتره چون غیر از این فکر کنم ممکنه عصبانی بشم
شاید هم لازم باشد بجز غلط انگلیسی غلطهای احساسی هم از شما بگیرم
به هر جهت برای اثبات عصبانی نشدن من باید بگم لطف کنید 100 تا انشا برای من پست کنید اگر همه را تصحیح نکردم!!!!!!!!!
عضو شده در: 7 بهمن 1387
امتياز: 1238
عنوان:
باید بگم تایپ فارسی من هم مثل جا انداختن حرف جمع یا حرف تعریف شما انگار سخت درست میشه!
راجع به انشا نوشتن باید بگم اول وایستا غلط های همین جملات را بگیرم تا بعد ولی هر چی خواستی بفرست من بیدی نیستم که به این بادها بلرزم!!تازه دوست عزیزمان chaser اعلام امادگی یا بهتر بگم فداکاری کرد!!وگفت در این امر خطیر!!! مرا یاری میده خدا خیر فراوانی به او عنایت کند.راستی یک چیز یادم رفت در بالا بگم الان میگم خدا کند اقا خمید هم ببینه و مهمتر از اوشما که بدانید من تو عصبانی شدن از اون پوست کلفتهام ومحاله کسی من رو به اسانی عصبا نی کند خیلی خوب میدانید من به ایشان گفتم بابا درسته که انگلیسی ما هی!!بدک نیست !! اما ما تو کامپیوتر صفر کیلومتریم بدتر از ان درمدیریت از بیخ عربیم بیا و بالا غیرتا از مدیر شدن ما بگذر گفت نه نمیشه!!من اصلا قبول کردن یا نکردن این پست را از تو که قبلش سوال نکردم دیدی که پست یکدفعه اومد در خونه تان پس حرف اضافه موقوف!!ما هم عین بچه ادم سرمان را انداختیم پایین رفتیم دنبال کار خودمان!یعنی کار مدیریت.میبینی که همش غلط های کامپیوتری من حتی از نوع ابرو برش هم توی سایت در ملا عام نه در پیام خصوصی میگذاره بابا اخه ادم انگلیسی اشتباه بگه خیالی نیست زبان مادری که نیست ولی وقتی ادم حتی چت که کودکستانی ها هم بلدند بلد نیست یا همین راست به چپ یا چپ به راست یا همین تایپ فارسی که شما باهاش اینقدر مرا دست می اندازید بلد نباشه دیگه بقول معروف ضایع است ولی خوب دیدیدکه من در کمال خوشرویی ولبخند به کار خود ادامه میدهم و همین جا اعلام میکنیم اقا حمید مدیریت که هیج شاگرد ناخلف تربیت میکنیم اب حوض می کشیم بد خواه مد خواه اگر دارید سر به نیست می کنیم!!!!
[ وضعيت كاربر: ]
تشکرها از این پست:
رفتن به صفحه قبلی1, 2 صفحه 2 از 2 تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند