Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
|
عنوان: رفع مشکل بسته شدن دیکشنری Lingvo در |
|
|
سلام؛
یکی از مشکلاتی که من و خیلیها با دیکشنری بسیار عالی Lingvo دارن، اینه که گاهی اوقات این دیکشنری با Arabizer مشکل پیدا میکنه و از اون به بعد، وقتی دیکشنری رو باز میکنید، فقط یک لحظه باز میمونه و سریعاً بسته میشه.
مشکل دوم اینه که بخش Input (جایی که لغت رو وارد میکنید) جا به جا میشه و به سختی میشه با این دیکشنری کار کرد.
هموطنور که گفتم، این مشکلات مربوط به Arabizer هست.
اما راه حل چیه؟
Arabizer به شما این امکان رو میده که برنامههایی که نمیخواهید در مورد اونها Arabizer فعال بشه، بهش معرفی کنید تا دیگه تو کار اون برنامه دخالت نکنه.
به لیست این برنامهها exclusion list میگن.
برای اینکه برنامهای (مثل دیکشنری Lingvo) رو به این لیست اضافه کنید، باید وارد رجیستری بشید.
برای مشاهده و ویرایش رجیستری، هم از برنامه Kilmist Registery Editor میتونید استفاده کنید و هم Rescue Registery Explorer.
بعد از ورود به رجیستری، به مسیر زیر برید:
کد: |
HKLM\Software\IMAGiNET\system2\exclude
|
حالا باید یک String Value ایجاد کنید.
مقدار name رو با توجه به آخرین شمارهای که در لیست، موجود هست، قرار بدید (مثلاً اگر 01 و 02 وجود دارن، شما باید 03 بزارید name جدید رو) و داخل فیلد Data، نام برنامه همراه با پسوندش رو بنویسید، مثلاً برای دیکشنری 2008 لینگو، ld_2008.exe هست. به هر حال، با رفتن به پوشه Program Files میتونید بفهمید)
همین!
وقتی استرینگ رو ساختید، یک بار Soft Reset کنید و ببینید که هر دو مشکل رفع شده
این موضوع رو از طریق انجمنهای سایت handheldusers.com متوجه شدم که ازشون تشکر میکنم. |
|