Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47855
|
عنوان: |
|
|
سلام و اي ولا zaman, جان!
تقريبا کاملاً (!) باهات موافقم!
البته هدفم از ايجاد اين تاپيک اين بود که بگم آموختن چند فيلد مختلف کامپيوتري به نوعي واجب هست!
البته به قول شما اين نظريه در گروهها و کشورهاي پيشرفته نرمافزاري شايد چندان صحيح نباشه، اما در ايران و به خصوص در شهرستانها که کار گروهي بيمعناست(!)، يک کاربر بايد همهفن حريف باشه!
مثلاً يک برنامهنويس از الزاماتش بايد اين باشه که يک دوره حرفهاي فتوشاپ رو بگذرونه وگرنه برنامههاش مورد استقبال واقع نميشه!
اميدوارم تعريف از خود نباشه، اما توي رشته ما بچههايي هستند که برنامهنويسيشون حرف نداره، اما هر وقت يکي از کارهاي من رو ميبينند غبطه ميخورند! ميگم شما که برنامه قويتري نوشتيد، ميگن گرافيک و محيط کاري برنامه تو جذابتره...
شايد به خاطر گرافيک و ترفندهاي مختلفي هست که من با استفاده از نرمافزارهاي مختلف روي محيط کاريم پياده ميکنم.
خلاصه، هر چي فکر ميکنم، جملهاي قشنگتر از اين پيدا نميکنم:
نقل قول: |
به نظر من در ایران باید نرم افزارهای مختلف رو بلد بود ولی در یکی دوتاش بصورت حرفه ای پیش رفت. |
واقعا همين ايده رو دارم...
من مطمئنم که اين تاپيک رو با يه سري ديگه مطلب ادامه خواهم داد...
در مورد اينکه يک کامپيوتري خودش رو چطور به ديگران بشناسونه؟
پاي درد و دل خيلي از کامپيوتريها نشستم، بيشترين مشکلشون اينه که وقتي بهشون ميگم تا اونجا که ميتونيد، ياد بگيريد، ميگن، خوب فرض کن ياد گرفتيم، چطوري خودمون رو به ديگران بشناسونيم و مطالبي از اين دست، صحبت خواهيم کرد... |
|