Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
|
عنوان: |
|
|
ahmad125, جان،
عجب سئوالي پرسيدي،
من اگه بخوام اين رو توضيح بدم، بايد چند ساعت بشينم آموزشش رو بنويسم.
اما يه سري توضيح بدم تا برسه به آموزشش:
ببين، اينكه فكر كني مثلا افكت يا فيلتري باشه كه مثلا اعمال كني و به طور مثال هر جا كه يه نفر توي فيلم حركت ميكنه، اون شخص سياه و سفيد باشه، بقيه رنگي، چنين چيزي ممكن نيست.
ايني كه شما ميگي و حتما در تلويزيون و شايد روي كليپهاي ورزشي (يا تبليغاتها) ديدي، اگر توجه كرده باشي، چند ثانيه بيشتر اين افكت اعمال نشده، و صد در صد، اون قسمت رنگي خيلي متحرك نيست. يعني اگر به فرض قراره از بين چند فوتباليست، يكي رنگي بشه، حتما اون فوتباليست خيلي ورجه وورجه نميكنه،
يعني در يك مسير تقريبا مستقيم حركت ميكنه. اين به خاطر سختي كاره. كه در توضيحات من متوجه ميشيد.
اين سئوال شما دو نوع جواب داره؛
يك نوع اينكه شما بخواي مثلا وسط صفحه به اندازه يه دايره كوچيك رنگي باشه، و اطراف اون دايره (يا هر شكل ديگه) سياه و سفيد.
يك نوع هم اينكه شما مثلا بخواي شخصي رو در فيلم در نظر داشته باشي و هر جا كه اون شخص ميره، اين رنگي بودن، روش اعمال بشه و بقيه اطراف اون شخص (يا هر ابجكت ديگه) سياه و سفيد باشه.
اگه اولي منظورته كه خيلي سادهست.
با ماسك ميشه خيلي راحت اين كار رو كرد.
البته شگردهاي خاصي داره.
اين رو من براتون توضيح ميدم.
اما بايد تا فردا يا پس فردا صبر كنيد تا آموزشش رو بنويسم. اينطوري ميشه با تصوير توضيح داد كه جايي براي ابهام باقي نمونه.
من همه كارهاش رو كردم، فقط بايد آپلود كنم. فردا شب ان شاء الله ميذارمش.
(من داشتم اون يكي آموزشي كه قول داده بودم رو تدارك ميديدم كه اين سئوال هم اضافه شد، اما مهم نيست، ان شاء الله آماده ميكنم)
اما اگر بخواي روش دوم رو پي بگيري، يه مقدار كارت سخت ميشه، بايد از Video Paint استفاده كني و در فريمهايي كه اون شخص حركت ميكنه، اطرافش رو به رنگ سياه (يا يه رنگ خالص) در بياري بعد، بياي مجددا اون رنگ سياه رو overlay كني روي همون فيلم. بعد خواهي ديد كه رنگ سياهي كه توي video paint انتخاب كرده بودي، قسمت سياه و سفيد فيلمت رو تشكيل ميده.
آموزش دوم رو هم ميخوام بذارم، اما اگر فرصت كردم. |
|