ghodrat
داره كولاك ميكنه!
عضو شده در: 13 بهمن 1384
امتياز: 5469
|
عنوان: مخفی کردن و محافظت از فایلها و اس |
|
|
سلام
بعد از زدن اینهمه پست متفرقه چون دیدم خیلی وقته مطلب به درد خوری روی سایت قرار نداده ام و خودم هم عذاب وجدان دارم میگیرم که اینهمه هزینه برا این سایت میشه و من با تاپیک های معمولی آنها را استفاده میکنم تصمیم گرفتم یه مطلب مفید در مورد رمز گذاری و مخفی کردن و محافظت از فایلها و اسناد محرمانه وشخصی را براتون بذارم .این برنامه اسمش است Hide Files And Folders v1.83
ابتدا آن را از آدرس زیر دانلود کنید
توجه:
بعد از اینکه نصب کردین و خواستین اجرا کنید برنامه در ابتدا از شما رمزی میخواد این رمز به صورت پیش فرض admin است که وقتی شما تایپ کردید.وارد مرحله بعد میشوید .که از شما میخواهد شماره سریال برنامه را وارد کنید شما دکمه سمت چپی را زده و کادری را میبینید از داخل پوشه کرک فایا مربوطه را اجرا کنید و اعدادی را که درکادر پایین است کپی کرده و در جای موردنظر پیاده کنید .
بعد حالشو ببیرین
به گفته سازندگان این برنامه .فایلهای شما را ازنظر جستجو دسترسی غیر مجاز کنترل کرده و با جستجو کردن هم فالهای مخفی در جستجو ظاهر نمیشوند .
نکته حتما رمز خود را سعی کنید بخاطر داشته باشین از کلماتی که پیچیده و ماندگار یا ترکیبن در هم آنها استفاده کنید .
lمتاسفانه من عکسی که برای توضیح آماد کردهام سایت اجازه نمیده لینک بدم این چندمین بار است که تذکر میدم مدیران محترم لطفا رسیدگی کنند تا من آدرس دانلود وتصاویر توضیحی را قرار بدم .
|
|