Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
|
عنوان: نتیجه اولین مسابقه اینترنتی آفتا |
|
|
سلام؛
احتمالا کسانی که در مسابقه شرکت کردند یا پیگیر مسابقه بودند، این چند روز، بیصبرانه منتظر اعلام نتایج بودند
به عنوان اولین تجربه در برگزاری مسابقه اینترنتی، برای من جالب بود.
با توجه به اینکه موضوع مسابقه کمی سنگین بود، اما طرحها و ایدههای خوبی روی پوسترهای طراحی شده آورده شد
با توجه به اطلاعرسانی کم ما (به خاطر نداشتن امکان ارسال خبرنامه و ...) و همچنین موضوع مسابقه، طبیعی بود که افراد زیادی نتونن در مسابقه شرکت کنن.
به همین خاطر در کل، 7 طرح توسط 3 نفر از دوستان در مسابقه شرکت داده شد که تمامی طرحها در آدرس زیر قابل مشاهده هستن:
http://img.aftab.cc/competition
دیشب، آدرس بالا برای داور مسابقه که در این تاپیک معرفیشون کردم، ارسال شد و ایشون در داوریای کاملا منطقی و جالب، جواب را اینطور اعلام کردند:
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سلام
از مجموع طرح های دوستان ممنونم
از ابتکار سایت آفتابگردان هم تشکر می کنم.
محرمانه (البته ایشون نوشتن محرمانه، اما من به خاطر اینکه طراحان پوسترها و همه دوستان، موارد مثبت و منفی طرحها رو بدونن و در طرحهای بعدی استفاده کنن، اینجا میذارم... امیدوارم این سه دوست عزیز، به دید پیشنهاد و انتقاد به این نظرات نگاه کنند )
طرح شماره یک (طراحی شده توسط نام کاربری simple) (آقای امیر حیدری از همدان)
ایده های خوبی دارد، اما اون خودکارهای رنگی (به ظاهر) طرح را خراب کرده. حذف شود به طرح جان می بخشد.
طرح شماره دو (طراحی شده توسط نام کاربری Rezahy)
کاش در طرح شماره 2 اسلام نوشته نمی شد.
طرح شماره سه (طراحی شده توسط نام کاربری simple)
نقشه ایران را با جهان اسلام عوض می کرد بهتر بود. نبود هم نبود.
طرح شماره چهار (طراحی شده توسط نام کاربری simple)
اگر حروف نبود، عالی میشد...
طرح شماره پنج (طراحی شده توسط نام کاربری Rezahy)
اگر عنوان امسال نبود، پوستر هفته وحدت بود و میلاد نبی.
طرح شماره شش و هفت (طراحی شده توسط نام کاربری maxpal97)
عنصر ملیت ایرانی مفقود است.
با این همه صرفا به خاطر فضای بصری و نه مفهمومی
به ترتیب:
6
7
4
1
3
2
5
به لحاظ مفهومی:
4
2
7
6
1
3
5
با تشکر
محمد مهدی کتابدار
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
خوب، حالا ما ماندهایم و تعیین برنده مسابقه!
از اونجا که ما هر دو جنبه، مورد نظرمون هست، به این صورت عمل میکنیم که:
- جایگاههای 1 تا 7 را به ترتیب از 7 امتیاز تا 1 امتیاز، امتیازبندی میکنیم...
بنابراین، امتیاز هر طرح به این ترتیب خواهد بود:
طرح شماره 1:
4 + 3 = 7 امتیاز
طرح شماره 2:
2 + 6 = 8 امتیاز
طرح شماره 3:
3 + 2 = 5 امتیاز
طرح شماره 4:
5 + 7 = 12 امتیاز
طرح شماره 5:
1 + 1 =2 امتیاز
طرح شماره 6:
7 + 4 = 11 امتیاز
طرح شماره 7:
6 + 5 = 11 امتیاز
پس، به این ترتیب، طرح شماره 4 که توسط آقای رضا حیدری با نام کاربری simple طراحی شد، حائز بیشترین امتیاز (12) خواهد شد و برنده اصلی مسابقه اعلام میشه
جایزه آقا رضا، یک عدد کول دیسک یک گیگابایتی خواهد بود که به آدرسشون ارسال خواهد شد. به maxpal97 و rezahy عزیز هم جوایزی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.
از این دوستان و کاربران دیگه که در این مسابقه شرکت کردند، ممنونیم و بهشون تبریک میگیم
اگر انتقاد، پیشنهاد، اعتراض، پیام تبریک و ... دارید، در تاپیک مربوط به مسابقه بنویسید:
http://www.aftab.cc/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2022
هدف اصلی از برگزاری این مسابقه، ایجاد همدلی و وحدت بین کاربران و همچنین اهم دانستن نامگذاری امسال به نام «اتحاد ملی و انسجام اسلامی» بود که امیدوارم به این هدف نزدیک شده باشیم.
این مسابقه کوتاه مدت که ابتدا تا انتهای آن (با تمدید و تأخیر)، تنها 14 روز به طول انجامید، تجربیات جالبی برامون به جا گذاشت که امیدوارم در مسابقهها و موضوعات بعد، مورد استفاده قرار بگیره.
ضمنا، دو سه نفر از دوستان اعلام کردند که موضوع مسابقه طوریست که ما توانایی شرکت در مسابقه رو نداریم، از این دوستان واقعا عذرخواهی میکنم شاید اگر موضوع مسابقه طراحی لوگو برای سایت و موضوعات دیگهای که در خیلی از انجمنها به مسابقه گذاشته میشه، میبود، افراد بیشتری میتونستن در مسابقه شرکت کنن، اما به خاطر ابتکار در ایجاد مسابقه به مناسبت سال اتحاد، ترجیح بر این بود.
برای همه آرزوی موفقیت داریم؛
شاد باشید،
حمید رضا نیرومند |
|