Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
|
عنوان: آیا میدانید KVM چیست؟ [اتصال دو کیس به یک مانیتور و ...] |
|
|
سلام؛
مدتی هست که یه کیس با قطعات قویتر جمع کردم؛
اما دلم نیومد کیس قبلی رو بفروشم، چون به کارت گرافیک تلویزیوندارش نیاز داشتم، ضمن اینکه میشه به عنوان یک دستگاه رایت استفاده کرد...
اما مشکل اینجا بود که اگه بخوام یه مانیتور هم بخرم، خوب نمیصرفه! و اگه بخوام از مانیتور فعلی، برای هر دو کیس استفاده کنم، خوب باید هر بار، کابل مانیتور رو از این کیس بکنم و بزنم به اون کیس و برعکس!
من دو تا کیبورد و دو تا موس دارم، در نظر بگیرید که اگر این دو هم قرار بود اشتراکی استفاده بشه، چقدر ضایع میشد!
سه تا فیش رو باید هر بار میکندم و میزدم پشت این کیس، بعد که با اون یکی کار داشتم، در میآوردم و میزدم به اون یکی
یکی دو روز پیش که رفته بودم تهران، تونستم راه حل راحتتری پیدا کنم:
بله، به کمک دستگاهی به نام KVM میتونید از مانیتور، کیبورد و حتی موستون، به صورت اشتراکی با یک کیس دیگه [و یا حتی با سه کیس دیگه] استفاده کنید! (این KVM رو با معادله KVM در زمینه مدار الکتریکی اشتباه نگیرید! )
این دستگاه کوچیک و جمع و جور رو ببینید:
این هم کابلهاش:
عملکرد این دستگاه به این صورته که:
شما کابلهای مانیتور، کیبورد و موستون رو مستقیما وصل میکنید به این دستگاه و از خروجیهای این دستگاه، کابلهای رابطش رو وصل میکنید به دو کیس مورد نظرتون...
حالا با دکمهای که روی اون دستگاه وجود داره، میتونید در حالی که هر دو کامپیوتر روشنه، بین هر دو سوئیچ کنید
این هم نوع دیگهای از KVM:
http://aftab.cc/uc/Hamid/608/belkin4-port.jpg
KVMها در دو نوع یک به دو و یک به چهار در بازار موجودند...
قیمت نوع سادهتر که من خریدم، با کابلهاش 14000 تومن شد، که انواع 25 و 35 هزار تومنی هم داره...
گفتم شاید شما روزی، روزگای به این مشکل بربخورید و بخواهید از این دستگاه استفاده کنید، به همین دلیل، خدمتتون معرفیش کردم.
اگر سؤالی بود، در خدمتم. |
|