libero
عضو گروه مديريت آفتابگردان
عضو شده در: 16 آبان 1384
امتياز: 11304
|
عنوان: اول سلام ، آخر، خدا نگهدار همگی ب |
|
|
سلام به روی ماه همه ی دوستان عزیزم
اول یه عذر خواهی کنم بابت اینکه نتونستم بیام و سال نو رو تبریک بگم
امیدوارم که همگی سال جدید رو با شادی و خیالی آسوده شروع کرده باشید
این تاپیک از اون تاپیک هایی هست که اصلاً دلم نمی خواست که هیچ وقت گذرم بهش بیوفته
خیلی فکر کردم که چه طور شروع کنم و چی بنویسم ولی هرچی بیشتر فکر کردم دیدم که نمیتونم اون حسی رو که الآن بهم دست داده رو براتون توصیف کنم؟!
پس بهتر دیدم که " سخن کوتاه باشد ،والسلام"
متأسفانه شرایط اونجور که میخواستم برام جور نشد و شاید بخت یارم نبود که بتونم بیشتر درخدمت شما دوستان باشم. "البته من که بیشتر اذیت کردم تا کار مفید "
خداحافظی کردن برام خیلی سخته { اگر آقا حمید الآن اینجا بودن میگفتن که : هر سلامی یه خداحافظی هم داره }
هیچی نمیتونم بگم جز اینکه از زحمات تک تک دوستانم ممنونم . از اینکه منو شریک شادی ها و غمهای خودشون دونستن ،از اینکه منو محرم درد دلهای خودشون دونستن و به من اعتماد داشتن ، از اینکه به عنوان خواهر بزرگتر حرف منو گوش دادن خیلی سپاسگزارم و از تمام وجود از همه ممنونم .
از آقا حمید خیلی خیلی ممنونم که به من اعتماد کردن و مسوولیتهای بزرگی رو به من سپردن ،اگر کوتاهی در کارم داشتم انشاالله که به بزرگی خودشون نادیده بگیرند.از زحماتی که برای آگاه کردن من در کارهای سایت کشیدن هم متشکرم.
البته این خداحافظی من زیاد رسمی نیستا ، یه وقت منو فراموش نکنید من انشاالله در هر فرصتی که بتونم به عنوان یه کاربر وارد سایت میشم و به همگی سر میزنم.
روی ماه همتون رو از دور میبوسم . دیگه تک تک نخواستم اسم ببرم چون تو این یک سال خیلی دوست پیدا کردم و خیلی ها الآن هستن و خیلی ها هم مثل من بخت باهاشون یار نبود ولی از همه ممنونم.
زیاده عرضی نیست
دوستتون دارم خیلی زیاد
درپناه خدا
یا علی |
|