|
|
تاریخ: جمعه 23 اسفند 1392 - 13:52
|
silva
شروع فعاليت
عضو شده در: 9 آذر 1392
امتياز: 222
|
عنوان: پاسخ به "sima_vafa"«خدایی مُردم از خنده :D (خنده بر هر درد بی درمانی دواست!)» |
|
|
sima_vafa, عزیز
من هیچ علاقهای به خواندن هر متنی که فقط باعث گرفتن وقت میشه رو ندارم, دیدن چنین کلیپی که جای خود دارد. حتّی الان هم ناراحتم که چرا وقتم رو دارم برای این کار تلف میکنم. (کار خواهرزادهام بود)
حق با جناب دستجردی بود, از سایت وزینی مثل آفتابگردان, واقعاً بعید بود. این رو حتّی خواهرزادهام که فقط نه سال داره فهمید و جای تعجّب هست وقتی مشاهده میشه کسی, به عنوان فرد تحصیل کرده در یک کشوری که ادعای تمدن دوهزار و پانصد ساله داره, متوجّه این موضوع نمیشه و حتّی کسی که انتقاد میکنه مؤاخذه میشه, و این کار را نه یک غریبه, بلکه یکی از دانشجویان مهندس نیرومند انجام میده. کاش میشد همهی افراد قبل از اینکه حرفی بزنن, کمی, فقط برای چند ثانیه دربارهاش فکر میکردند.
هنوز هم نمیتونم باور کنم که یکی از اعضای فهیم آفتابگردان در مقابل یک انتقاد بجا! چنین جوابی به یک عضو دیگر از این خانوادهی بزرگ داده باشه.
انتظار بیشتری میرفت ... |
|
[ وضعيت كاربر: ]
|
تشکرها از این پست:
|
|
|
صفحه 1 از 1
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند
|
|
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
|
|
|