javdanmehrgol
تازه به جمع ما پيوسته
عضو شده در: 21 خرداد 1392
امتياز: 10
|
عنوان: درباره دوره جامع تحصیلی انیمیشن و مالتی مدیا در مقطع لیسانس به صورت بین المللی |
|
|
درباره دوره جامع تحصیلی انیمیشن در مقطع لیسانس به صورت بین المللی
**بدون کنکور و بدون دروس عمومی پذیرش اون هم : فقط از طریقه مصاحبه حضوری است
این دوره تحصیلی در قالب 5 نیم سال تحصیلی در آکادمی و دانشگاه ایران ارائه می شود و حسب شرایط دانشجویان بین 2.5 تا 3 سال طول میکشد و 2 ترم آن هم میبایست در خارج از کشوردر یکی از دانشگاه های هم پیمان با این آکادمی و دانشگاه سپری شود تا در مقطع کارشناسی فارغ الطحطیل شوید . با هدف تربیت متخصصان مالتی مدیا و انیمیشن در 5 قاره و 54 کشور به صورت یک پارچه میباشد.
دوره تحصیلی رشته انیمیشن و ملتی مدیا
امروزه نقش فناوری چندرسانه ای (Multimedia & Animation ) پررنگ تر از همیشه به نظر می رسد.
ترکیب متن ، صدا و موسیقی ، رنگ ، تصویر ، نور ، حرکت و جلوه های ویژه به همراه خلاقیت در عالیترین شکل ممکن ، سازنده ساختارهای چندرسانه ای هستند و بسیاری از فعالیت های مهم در دنیای امروز بر پایه همین ساختارها شکل می گیرند.
**درباره گواهینامه و مدرک بین المللی
بعد از گذراندن 3 سـال تحصیل زیر نظر آکادمی بین المللی اپتک در ایـران
فارغ التحصیلان این دوره تحصیلی که موفق به دریافت مدرک بین المللی AAASP میشوند
و از طرفی بعد از گـذراندن یک سال تحصیلی در کشورهـای هم پیمان آکادمی همچون: استـرالیا، انگلیس، امـارات هندوستان، آمریکا، مالزی،قبرس و... در دانشگاه های معتبر جهان که با این آکادمی هم پیمان هستند اعم از:
Middlesex University(UK and UAE ) , RMIT University(AUS ) , UCTI APPIT University (Malaysia), City University of Seattle(USA) , University of EMU(Cyprus ) , Mahatma Gandhi University (INDIA)
مفتخر به گرفتن مدرک تحصیلی کارشناسی خواهند بود و میتوانند در مقاطع بالاتر نیز ادامه تحصیل دهند.
در پایان هر ترم علاوه بر مدرک بین المللی یک مدرک هم از طرف دانشگاه صادر میگردد.
این هم سایت این آکادمی :www.aptechacademy.ir
دوستان عزیز من این مطالب رو تحقیق و کپی کردم که در ضمن خواهر زادم که تهران هست داره تو همین دانشگاه درس میخونه و واقعا راضی هستش.
طریقه آشنایی اون هم تو چشنواره پویا نمایی کانون پرورش فکری بوده که عکسش هم براتون میزارم خالی از لطف نیست . امیدوارم این تحقیقات من بدردتون بخوره . |
|