Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
|
عنوان: |
|
|
seomv, جان،
به آفتابگردان خوش آمديد، از نظر لطف شما ممنونيم
در مورد سئوالتون راستش من گيج شدم!
منظورتون از "از نظر علمي" چيه؟
اما يك توضيح لازمه:
شايد تا به حال متوجه شده باشيد كه مظلومترين رشته در كامپيوتر (به ويژه وقتي صحبت از يادگيري از طريق اينترنت ميشه)، رشته ميكس و مونتاژ است!
به طوريكه من تا به حال انجمني به نام مثلا "Premiere" حتي در معتبرترين انجمنهاي ايراني و خارجي نديدهام!
ميتونيد يك جستجوي ساده در اينترنت بكنيد تا متوجه بشيد كه كمتر سايتي اقدام به آموزش ميكس و مونتاژ كرده!
در زمينه كتاب و مرجع نيز همين مشكل وجود داره!
البته من از اونجا كه تنها از طريق عملي و تجربي با ميكس و مونتاژ آشنا شدم، با اينكه در زمينههاي مختلف كتابهاي فراواني خريدهام، اما در اين زمينه حتي يك كتاب هم ندارم!
اما تا به حال به جز كتاب درباره Premiere درباره ديگر نرمافزارهاي قدرتمند ميكس و مونتاژ هيچ كتابي نديدهام!
شما حتي اين قضيه رو در كلاسهاي آموزشي هم ميتونيد ببينيد! كه كمتر استادي براي آموزش ميكس و مونتاژ موجوده!
در كل ميخوام بگم كه:
اگر شما به صورت عملي رشته ميكس و مونتاژ رو پيگيري كنيد، بهتر از خريدن كتابهاييست كه اكثرا فقط جهت درآمدش نوشته شده!
فقط كمي از دانستههاتون استفاده كنيد و دنبال كشف راههاي جديد در اين زمينه باشيد و با تركيب دانستههاي خودتون نتايج جالبي رو به دست بياريد!
يه كم كه در اين زمينه ماهر بشيد، خودتون از اولينها در زمينه ميكس و مونتاژ علمي خواهيد بود!
اگر هم مشكلي داشتيد، دوستاي خوب ما در گروه ميكس و مونتاژ آفتابگردان، در خدمت شما هستند تا از تجربيات خودشون در اختيار شما قرار بدن
ضمن اينكه ما سعي ميكنيم در بخش آموزش سايت، به صورت كاملا تصويري به آموزش نرمافزارهاي مختلف و پروژههاي مختلف در زمينه ميكس و مونتاژ كنيم...
موفق باشيد...
فعلا خداحافظ |
|