gtm396
داره كولاك ميكنه!
عضو شده در: 15 آذر 1387
امتياز: 4613
|
عنوان: آموزشهای ریاضی بعدی بر پایه مفاه |
|
|
میخواهم از این به بعد یک سری آموزشهای ریاضی بر پایه مفاهیم و بصورت خودمونی و تکه تکه بیارم.البته این آموزشها را در فرمت فلش خواهم آورد و در آخر کار این فایلها را بصورت یک آموزش در بخش آموزشهای آفتابگردان و وبلاگ خودم خواهم گذاشت.علت استفاده از فرمت فلش هم به دلیل جذاب بودن آن است و هم اینکه در آموزشهای ریاضی برای نوشتن فرمولها مثلا به تعداد 50 عبارت کوچک باید 50 عکس آپلود کنم که زمانبر و حوصله سوز است و هم کپی برداری از مطالب برای کپی کارانی که ذکر نام نمیکنند که البته از سطح معلومات کمی برخوردارند دشوارتر میشود!
ماجرا از آنجایی آغاز شد که یکی از کاربران ایمیلی به بنده ارسال کردند و گفتند که ایشان دانشجو هستند و نمی دانند که معنی دیفرانسیل و انتگرال چیست و چه کاربردهایی دارد ؟ معلوم بود که ایشان فرمولها را خوانده بودند ولی به معنای واقعی آنها پی نبرده بودند.
تعداد زیادی از دانش آموزان و دانشجویان نیز در اثر عواملی چون ضعف علمی یا بی انگیزگی معلمان یا خودشان با این مساله درگیرند
لذا تصمیم گرفتم سلسله گفتارهایی در مورد مفاهیم ریاضی و معنای شهودی آن و کاربردهای آن بیاورم.همانگونه که گفتم در مرحله اول به زبان ساده و شهودی و در مرحله دوم به زبان ریاضی. و در آخر هم بصورت یک آموزش در سایت قرار دهم
البته از سوالات و پیشنهادات شما عزیزان نیز استقبال می کنم.می توانید در انجمن ریاضی بپرسید. |
|