Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
|
عنوان: سخنی با دوستانی که از تستا استفاده میکنند |
|
|
سلام؛
یک گلایه کوچک از افرادی که در انجمن پشتیبانی سؤال مطرح میکنند، باعث شد که این تاپیک را ارسال کنیم.
حقیقت این است که برخی تاپیکها حداقل بنده را خسته کرده است!
این روزها مخاطبان و کاربران تستا آنقدر زیاد شده است که بنده روزانه چندین ایمیل از طرف مخاطبان دریافت میکنم که برخی تقدیر و تشکر است و بیشتر آنها سؤالاتی را مطرح کردهاند.
معذرت میخواهم، اما دوستان عزیز! منظور ما از «پشتیبانی» این نیست که کاربران دهانشان را باز کنند و ما لقمه را جویده در دهان آنها بگذاریم!
خواهش میکنم حالا که پروژه رایگان است و ما با تمام وجود در خدمت توسعه آن هستیم، دیگر با سؤالات تکراری و ساده ما را خسته نکنید.
کمی به خودتان رنج بدهید و در انجمنها جستجو کنید...
تقریباً هیچ سؤالی نمانده است که در مورد تستا پرسیده نشده باشد و تقریباً تمام آنها پاسخ داده شدهاند.
پس در انجمنها بگردید، تاپیکهای مهم را مطالعه کنید، جستجو کنید و اگر در نهایت نیافتید، بعداً سؤال را مطرح کنید.
باز کردن تاپیکهای بیمورد و تکراری باعث شلوغ شدن انجمنها و سردرگمی کاربران بعدی خواهد شد.
دسته دیگری از کاربران هم در حالی که سطح دانش فنی آنها چندان بالا نیست، قصد دارند تغییراتی در تستا ایجاد کنند که برای بنده که طراح آن هستم، ساعتها وقت میگیرد و بدون هیچ تحقیقی آن سؤال را مطرح میکنند و احتمالاً اگر پاسخ ندهیم، ناراحت هم میشوند.
این به معنی سفارشیسازی تستا است. هر روز تماسهایی داریم که حاضرند در ازای پرداخت هزینه، بخشی از تستا را به میل آنها تغییر دهیم و ما به خاطر نبود وقت کافی رد میکنیم، حالا چطور میتوان در انجمن توضیح داد که یکی که دانش فنی ندارد انجام دهد؟
البته مشکلی نیست که یک سؤال را مطرح کنید که اگر کسی دانست، پاسخ بدهد، اما حداقل از بنده انتظار نداشته باشید.
پس، اگر اجازه دهید، از این پس تاپیکهایی که بدون جستجو و تحقیق مطرح شوند، در حالی که پیش از این جواب آنها داده شده است، آن تاپیکها حذف خواهند شد تا انجمن شلوغ نشود.
ما انتظار داریم کسی که قصد دارد با تستا کار کند، اولاً فایل Documentation یا همان اسناد تستا را به دقت مطالعه کند.
ثانیاً تمام تاپیکهایی که در انجمن «پشتیبانی تستا» با برچسب «موضوع مهم» مشخص شدهاند را به دقت مرور و دنبال کند.
ثالثاً از طریق کادر جستجوی بالای سایت در سایت جستجو کند.
و اگر مطلبی را نیافت، مشکلی نیست که در انجمن مطرح کند.
تاپیکهایی که در مورد «سفارشی سازی تستا» باشند توسط بنده و همکارانم پاسخ داده نخواهند شد. (مثلاً چطور یک صفحه اضافه کنیم، چطور فلان عکس را عوض کنیم و ...)
سؤالاتی پاسخ داده میشوند که مشکل از طرف تستا باشد که طبیعتاً سؤالات زیادی نیستند.
میتوانید مواردی که به ذهنتان میرسد را در قالب «پیشنهاد» مطرح کنید تا ما بررسی کنیم و اگر شد در نسخههای بعدی در نظر بگیریم. اما برای یک نفر خاص نمیتوانیم کاری انجام دهیم.
خواهش میکنم بنده را درک کنید. من فقط قریب به یک ساعت در روز وقت دارم که به سایت سر بزنم، در این یک ساعت، باید چندین کار را همزمان انجام دهم.
البته دوست خوبم GytyOnline عزیز دست به کار شدهاند و با تستا کار کردهاند و به خوبی سؤالات ابتدایی را پاسخ میدهند، اما باز هم تأکید میکنم که سؤالات تکراری از آنجا که باعث شلوغی بیمورد انجمن میشوند، پاسخ داده نخواهند شد و حذف خواهند شد.
امیدوارم بنده را درک کنید؛
موفق باشید.
حمید رضا نیرومند |
|