ghodrat
داره كولاك ميكنه!
عضو شده در: 13 بهمن 1384
امتياز: 5469
|
عنوان: پاسخ به «نظرات و پیشنهادات شما درباره صفحه اول سایت» |
|
|
Hamid, کار خوبی تصمیم به انجامش گرفتی ، و میشه حدس زد که تاثیر خوبی داشته باشه.
از اول شروع می کنم
1- بخش دسترسی سریع را مشابه سایر سایت ها طراحی کن یعنی بصورت tab قیافه سایت هم خوشگل تر میشه.
2- کل سایت ادمو به سکون و متانت دعوت میکنه با قاطی کردن کمی رنگ گرم سر زندگی بیشتری به ظاهر سایت می تونیم بدیم.
3- وتی آخرین ارسال به انجمن در قالبی در صفحه اول سات نمایش داده میشود نیازی به rooling بودن همانها در دست راست صفحه نمی باشد چون باعث کندی ورود به سایت هم میشود.
4-حذف کردن بلوک های کنار ی باعث ایجاد فضای بیشتر و هم چنین القا حس داشتن محیط مجازی بیشتر برای بازدید کننده است با وجود بلوک اخبار وجود لینک دونی کم رنگ تر میشود یکی از آنها باشه کافی به نظ میرسه.
5-وضعیت مقالات آموزشی و پر بیننده ترین آموزشها هم بصورت tab در بیاد تا هر کی خواست بهش سر بزنه ودر عوض از کلمات کلیدی مناسب و نزدیکتر به مباحثی انتخاب بشه تا جستجو کنندگان در موتورهای جستجو سریع تر به اینجا وارد شوند
6- بخش اخرین ارسالها و بلوک های پایین ان به نظر من خیلی خوبن و من خیلی وقتا از مطالب اینا استفاده می کنم.
7- بیشتر جوانان و نوجوانان طالب موسیقی و فیلم را نباید بری از کنار سایت همینجوری رد بشن کافیه لینک دانلود رو بیاریم و بذاریم تا آمار تحرک سایت شدید بالا بره و ببینی که این یه نکته چقد معجزه می کنه
8- حرف خیلی هست منتها شما تصمیم بگرین و ببینین که کدومش عوض شدنی هست
ما هم با نظرمون کمک می کنیم
9- قیمت محصولات فروشگاه را هم یه کمی ارزان بگیرین معمولا فروش بیشتر مانع از سود کمتر خواهد شد. مطمئن باشین
بازهم میخواین بگم و دلسردت کنم تا دیگه نظر خواهی نکنی (شوخی میکنم ) |
|