amo_satar
مدير انجمن
عضو شده در: 9 اسفند 1389
امتياز: 2532
|
عنوان: پاسخ به «راهنمایی خرید لپ تاپ» |
|
|
سلام
دوست عزیز شما قصد دارید از لپ تاپ برای چه منظوری استفاده کنید ؟ بازی ، کار گرافیکی یا فقط واسه دیدن فیلم و گوش دادن موزیک ، وب گردی و ...
به هر حال:
سرعت پردازش سونی در این مدل از ایسر بیشتره پس کارهای که به قدرت پردازش بالا احتیاج داره: سونی
قدرت کارت گرافیک ایسر از سونی بیشتره درضمن ایسر از GeForce استفاده کرده که به نظر من از Radeon بهتره، پس واسه بازی وکارهایی گرافیکی: ایسر
صفحه نمایش ایسر لمسیه ولی سونی نه ، اندازه ایسر از سونی کوچکتره ، پس واسه دیدن فیلم و بازی "سونی" اما واسه کارهای دیگه "ایسر" . در ضمن اندازه که بزرگ بشه وزن لپ تاپ بالا میره و حمل کردنش سخته . (واسه حمل کردن: وزن لپ تاپ ، باتری ، شارژر ، موس ، کیف و ... همه رو باید در نظر بگیری که واقعا سنگین میشه)
باتری سونی 4000 میلی آمپره و 6 سلولی اما ایسر 2500 میل و 4 سلولی و این یعنی سونی مدت زمان بیشتری شارژ نگه میداره.
در کل
من خودم یه سونی 14 اینچ دارم با گرافیک GeForce که 256 مگه ، رم 4 گیگ ، هارد 320 و سی پی یو 2.4 گیگاهرتز core i5
و باهاش Batelfiled 4 و call of duty MWF3 رو بازی کردم، با VMware روش همزمان 2 تا ویندوز سرور و 1 ویندوز xp اجرا کردم (به جز ویندوز خودش که سون هستش) و ازش خیلی راضی هستم. هم تو کارهای گرافیکی بازدهیش خوبه هم پردازشی
شما هم ببین میخوای واسه چه کاری از لپ تاپ استفاده کنی اونی که منا سب هست رو انتخاب کن.
|
|