Hamid
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1384
امتياز: 47846
|
عنوان: پاسخ به «رده بندی بزرگترین نوآوران دنیا / ادیسون و جابز در صدر جدول» |
|
|
به نظر من به خاطر تبلیغات منفیای که همیشه پشت سر بیلگیتس بوده ایشون مظلوم واقع شده.
به خصوص اینکه استیو جابز نفوذ عجیبی روی مردم آمریکا و حتی دنیا داشت تا حدی که من گاهی فکر میکنم نوع تأثیرش یک نوع جادو هست.
متأسفانه جابز همیشه از سیاست و نفوذش در مقابل بیل گیتس سوء استفاده کرد.
میدونید که بیلگیتس شخصیت بسیار صلحطلب و خیرخواهی هست و هرگز به مادیات محض فکر نمیکنه و بیشتر دوست داره خدمت کنه تا درگیر حاشیه بشه!
به همین خاطر همیشه در برابر تمسخرهای جابز هیچی نگفته و حتی در دوستی پیشقدم بوده، اما جابز همیشه سعی کرده بیلگیتس رو مسخره کنه.
حقیقتش، من هر چند که از محصولات اپل بسیار راضیام، اما از نوع نگاه استیو جابز به بیلگیتس متنفرم. از شخصیت استیو جابز چندان راضی نیستم هر چند که نوع نفوذش برام درسهایی رو در پی داشته.
حتی در یکی از سمینارهاش بیلگیتس مظلوم رو به عنوان مهمان در قالب ویدئو کنفرانس دعوت کرد و بعد از اتمام صحبت بیلگیتس و قطع ارتباط، جمله تمسخر آمیزی گفت که همه به اون خندیدن در حالی که اون بنده خدا به نیت خیر وارد اون مکالمه تصویری شده بود.
به هر حال، فکر میکنم شخصیت بیلگیتس بسیار بسیار دوست داشتنیتر از استیو جابزه.
استیو جابز همه انسانها رو به دید پول نگاه میکرد. یعنی اگر هم بهترین خدمات و پشتیبانی رو به مشتری بده، فقط به دلیل پولی هست که به دنبال داره... اما این نگاه کجا و نگاه دوست داشتنی بیلگیتس به بشریت و انسانها کجا. |
|