Mr_Kabood
شروع فعاليت
عضو شده در: 15 اسفند 1395
امتياز: 64
|
عنوان: از فروشگاه آفتابگردان چیزی بخریم یا نخریم ؟ |
|
|
خب سلام ...
چند وقت پیش داشتم یک مطلب توی سایت میخوندم به نام : آیا دلیل زلزله هائیتی، استفاده از سلاح «هارپ» (HAARP) بود؟
دیدم زیرش نوشته که مستند و مطالبی در مورد هارپ به فروشگاه اضافه شده ، پس تصمیم گرفتم یه نگاهی به فروشگاه بندازم.
وقتی وارد فروشگاه شدم ، بعد از دیدن هارپ توی فروشگاه اومدم توی صفحه اصلی و داشتم تو فروشگاه میچرخیدم که دیدم 3 تا از مستند های راجب فضا که بشدت دنبالشون بودم (من یه خوره فضام ، میخوام تو دانشگاه هوافضا بخونم) توی فروشگاه هست و خب سریعا اضافه کردمشون به لیست خرید و چند روز بعد تصمیم به تهیه کردن 4 مستند : Hubble , Space Station از Imax و مستند پنج قسمتی When we left earth و همونطور که گفتم H.A.A.R.P گرفتم.
روز شنبه سفارش دادم (با پست معمولی) و امروز سه شنبه 24 اسفند رسید.
( راستی یه چیز جالب ، من نشسته بودم پای کامپیوتر و میخواستم برم تو سایت رهگیری و ببینم که محموله کجاست و کی میرسه ، تا رفتم تو وبسایت بابام اومد گفت علی بسته داری )
به هر حال برسیم سر چیزایی که اومد ، یه ویدیو از بازکردن بسته گرفتم که اینجا میزارم :
http://www.aparat.com/v/T8qxJ
یک چیزیم من راجب این بسته بگم ، چقدر چسبش قویه ! با چاقوی استیل زنجان انقدر فشار دادم تا باز شد : که تو ویدیو دیدید.
خب بریم سر محتویات : توی بسته 4 تا دی وی دی بود که یکیش مستند هابل و هارپ بود ، یه دی وی دی دیگه بود که فقط مستند ایستگاه فضایی روش بود و دوتا دی وی دی که مستند 5 قسمتی زمانی که زمین را ترک کردیم رو شامل بود.
تنها چیزی که میتونم بگم کیفیته ، کیفیت و کیفیت
به طور مثال مستند ایستگاه فضایی با کیفیت 1080p Bluray با حجم 4 گیگ توی دی وی دی بود ، من حتی اگه این مستندو واسه دانلود پیدا میکردم (که نکردم) میخواستم دانلود کنم 5 هزار تومن پول باید خرج حجم میکردم.(قیمت توی فروشگاه : 2600 تومن)
در هر حال من که خیلی خیلی راضی هستم و به احتمال زیاد در آینده خرید های بیشتری خواهم داشت.
با تشکر |
|