talangor
تازه به جمع ما پيوسته
عضو شده در: 27 فروردین 1393
امتياز: 18
|
عنوان: Re: موصل و مرد سلول شماره پنج |
|
|
نمی دونم نوشتن این که چه کتابی با چه انتشاری با چه مضمونی برام لذت بخش بوده برای کسی مفید هست یا نه ولی شاید حد اقل یه نفر اینو بخونه و امیدوارم که اثر مثبتی داشته باشه
قبل از هر چیز باید عرض کنم که چند هفته پیش با پیش نماز مسجدمون جلسه داشتیم در مورد تعالی انسان بحث می کردیم تا اینکه موضوع به مقایسه بین بزرگان رسید جسارتا من تمایلی به نوشته های دکتر شریعتی ندارم حقیقت امر اینه که شخصیتشون منو جذب نکرده برعکس شهید مطهری که براش احترام و جایگاه خاصی قائلم پیشنمازمون به این مسئله اشاره کرد که برای مسائل مذهبی بهتره که آدم سراغ اسلام شناسان برن و نباید اسلام رو در کتابهای دکترشریعتی جستجو کرد چرا که بنا به گفته شهید مطهری ، دکتر شریعتی اسلام سرای خوبی هست اما اسلام شناس خوبی نیست با این اوصاف باید بگم که واقعا دکتر شریعتی در چیدمان آرایش جملات و بکارگیری ارایه های ادبی قابل تحسین هستن اما در مورد کتابی که ازش لذت بردم کتاب زیاد میخوندم بیشتر اثار دیل کارنگی رو میخوندم کتاب تلنگر اردشیر رستمی رو هم خوندم جالب بود اما هیچ کدوم از کتابایی که خوندم به اندازه نصیحتهای شیرین مادرم برام کارساز نبوده بنظرم ناب ترین کتاب دنیا مجموعه نصایحیه که توی وضعیت های مختلف توی شادی توی غصه توی عصبانیت و... از زبون یه عزیز میشنوی به نظر من این حرفا بهترین کتاب توی زندگی هر آدمیه گاهی اوقات با خودتون میگید بابا طرف پیره قدیمیه ولی خواهش میکنم حواستون رو بدین بعضی چیزا توی هیچ کتابی نیست با آرزوی بهترین ها برای شما خوبان |
|