maxpal97
سَرور ماست!
عضو شده در: 23 مرداد 1384
امتياز: 8010
|
عنوان: |
|
|
خوب حالا برای شروع که نگفته باشین این ماکسپال هم همش نسیه حرف میزنه اینو داشته باشید
خوب شروع میکنیم ....
بنام خدا
آموزش مدلسازی اولیه ...
در این آموزش نحوه ساختن طاق را در بنا های ساختمانی آموزش میدهیم . مسلما هزار تا راه برای ساختش وجود داره که یکیش رو خدمتتون عرض میکنم . گفته باشم که این راه استاندارد نیست ولی ساده هست و یکی از همون هزار راه .
خوب در مایا ما احتیاج به پروژه جدید داریم که باید بصورت زیر تنظیم کنیم .. (حالا خیلی مهم هم نیست )
خوب شروع به کار میکنیم و به نمای Side رفته و یک کمان بوسیله Point Circular Arc توسط سه نقطه درست میکنیم . برای اینکه کمانتون درست و مرتب کشیده بشه دکمه X رو هم نگه دارید .
خوب حالا ما کمانمون را داریم و ازش به عنوان بیس کارمون استفاده میکنیم . با استفاده از ابزار Create Polygon ما پالیگان کمانمون را درست میکنیم . نقطه اولتون را در سمت راست گذاشته و بقیه رو طبق شکل انجام بدهید . فقط در آخر از منوی ٍEdit 'گزینه Clear History را پیدا کرده و انتخاب کنید ..
من سعی میکنم توضیح کمتری بدم و بیشتر با عکس باشه اگه جاییش رو متوجه نشدید بگید تا براتون توضیح بدم
خوب در قسمت آخر در همین نمای ساید مانده و کمان خود را انتخاب میکنیم. پس از انتخاب کمان به نمای پرسپکتیو رفته و در نمای Z به اندازه نیم واحد آن را به بیرون Extrude بدهید از منوی Edit Polygon و گزینه Extrude و پس از آن یک بار دیگر از گزینه Clean History استفاده کنید
همین جا یه دخیره ای کنید بد نیست . چون کارمون تا حدی قابل قبول شده
حالا اگه میخواهید چهار جهت را داشته باشید ( طبق شکل ) باید کمانمون رو بوسیله duplicate کپی کنیم . خوب پس از ساخت اون خیلی چیز ها مثل سختن سقف برای کارمون رو هم میشه ساخت که به عهده خودتون میگذارم ....
و این هم حالت رندر شده هست...
و سورس کار هم اینجا هست |
|